Allview Allbook i. Un nou laptop interesant, la 2699 lei

Data: 26/01/2021 | Autor: .

Allview a anunțat lansarea unui nou laptop.Cu o greutate de aproximativ 2 kg, Allbook i este echipat cu un procesor Intel® Core™ i3 din a 10-a generație, un ecran de 15,6”, IPS Full HD, antireflex, și un preț competitiv, de 2699 lei.

Allbook i dispune de un spatiu de stocare de tip SSD M2 de 256GB și 8 GB RAM DDR4.

,,Noul Allbook i se remarcă față de modelele precedente prin integrarea procesoarelor din familia Intel® Core™ generație a 10-a, ce ajută la realizarea task-urilor pentru întrega zi, încărcare rapidă și autonomie îndelungată, fiind construit pentru mobilitate și aducând o experiență de utilizare captivantă.”, afirmă Lucian Peticilă – General Manager Allview.

Clienții au flexibilitatea de a-și alege SO pentru propriul device, întrucât Allbook i rulează versiunea Windows® 10 Home, Windows® 10 Professional, Windows® 10 for Education, sau Ubuntu®.

Sistem de ventilație performant, ideal pentru utilizare intensă

Heatpipe-urile dispuse asimetric permit maximizarea eficienței de răcire, gestionând într-un mod inteligent temperatura sistemului. Astfel, Allbook i își păstrează temperatura optimă pentru ca utilizatorii să beneficieze pe deplin de performanța portabilului și să atingă viteze mari de rulare.

Conectivitate permanentă

Allbook i dispune de o serie extinsă de interfețe pentru conectivitate: port HDMI, slotul de card Micro SD, port USB 3.0 (promite viteze de 10x mai mari comparativ cu USB 2.0 și viteze de transfer de până la 4.8 Gbps), port USB type C și jack audio pentru căști.

Prețuri și disponibilitate

Noul Allbook i este disponibil în patru variante ale sistemului de operare, în funcție de nevoile fiecărui client: Windows® 10 Home, Windows® 10 Professional, Windows® 10 for Education, sau Ubuntu®. Prețul recomandat de vânzare pornește de la 2699 lei. Îl găsiți pe acest LINK.