Allview Impera. Cum arata primele telefoane romanesti cu Windows

Data: 24/06/2014 | Autor: .

Allview Impera i

Allview a lansat marti gama Impera: două smartphone-uri Windows Phone 8.1 și o tabletă Windows 8.1, disponibile pentru pre-order de astăzi: Impera i, Impera S și Impera i8.

Allview Impera I

Allview Impera i_Cu un procesor quad core 1.2 GHz, echipat cu un ecran IPS de 4.7”, protejat de Dragontrail Glass și cu un design slim de 7.2 mm, Impera I este cel mai important smartphone dual-sim cu Windows Phone 8.1 din gama Allview.

Telefonul are o camera de 8 MP cu Autofocus, iar integrarea OneDrive permite sincronizarea în cloud în timp real. Imperia I include în același timp funcționalități precum Live Tiles care aduc informațiile relevante mai aproape de utilizator; Action Center, ce arată notificările și activitățile noi ale utilizatorului; Senses, o suită de funcționalități ce permit gestionarea mai facilă a traficului de date, spațiului de stocare și a duratei de viață a bateriei.

Impera I este disponibil de astăzi pentru pre-order la prețul de 699 RON.

Impera S, un smartphone pozitionat pentru business

Allview Impera S_Impera S are un procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB de RAM, un spatiu de stocare de 8 GB si ruleaza Windows Phone 8.1. Allview pozitioneaza Impera S drept gadgetul care se conectează cu ușurință la majoritatea mediilor enterprise. Mai mult, cu aplicațiile familiare din suita Microsoft Office, Impera S vine în ajutorul utilizatorului mobil de astăzi pentru a fi productiv.

Impera S este disponibil pentru pre-order începând de astăzi la prețul de 749 RON.

Tableta Impera i8 – procesor de la Intel!

Allview Impera i8_Construită pe un procesor Intel Atom, Impera i8 este o tabletă Windows 8.1 cu un display IPS cu unghiuri de vizualizare largi.

Impera i8 are un procesor Intel Atom Z3735E Quad Core pe o arhitectură de 64 biți, inclus pentru prima dată de Allview pe un device propriu.

Impera i8 oferă utilizatorilor o productivitate superioară și opțiuni de divertisment bogate, datorită performanțelor procesorului Intel HD Graphics și memoriei RAM de 1 GB. Mai mult, memoria internă de 16 GB, cu posibilitate de a fi extinsă până la 48 GB, oferă un spațiu generos de stocare. În plus, tableta Impera i8 include o subscripție anuală Office 365 Personal, astfel încât utilizatorii pot beneficia de un spațiu de storcare in cloud de 1 TB în OneDrive.

Impera i8 este disponibilă pentru pre-order de astăzi la prețul de 849 RON.