Allview oferă gratuit de Black Friday 100.000 de accesorii

Data: 19/11/2015 | Autor: .

Black_Friday_Allview

Allview va lansa, pe 20 noiembrie, propria campanie de tip Black Friday, în care oferă 200.000 de produse însoţite de accesorii gratuite. Acestea vor putea fi obţinute de pe www.allviewbf.ro, platforma dedicată Black Friday.

Produsele care vor beneficia de reduceri substanțiale de preț sunt smartphone-urile X2 Soul Style, V2 Viper X + și tableta Viva i10HD. Toate aceste modele au fost lansate recent și sunt disponibile în magazinul online Allview, pe baza de precomanda.

În premieră, pentru campania Black Friday de anul acesta, comenzile accesoriilor gratuite nu vor fi condiționate de achiziția unui produs Allview, astfel oricine poate beneficia de oferta noastră. Pentru a ne asigura că utilizatorii noștri au acces la cele mai recente tehnologii și produse Allview, am livrat deja către partenerii noștri peste 200.000 de unități, dintre care 150.000 de smartphone-uri.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Smartphone-ul V2 Viper X + este cel mai recent telefon din portofoliul Allview. Modelul oferă conectivitate 4G Dual Mode și spre deosebire de celelalte modele din gama Viper beneficiază de memorie RAM de 3GB care asigură rularea fluentă a celor mai pretențioase aplicații și jocuri.

Utilizatorii care doresc să beneficieze de oferta Allview Black Friday sunt invitați să acceseze website-ul www.allviewbf.ro.

Oferta Black Friday Allview este valabilă în perioada 20-29 noiembrie 2015.