Allview Soul X6 Mini – telefon cu ecran mare, baterie bună și preț mic

Data: 9/05/2019 | Autor: .

Allview Soul X6 Mini – telefon cu ecran mare, baterie bună și preț micAllview Soul X6 Mini este numele noului smartphone anunțat de Allview, despre care afirmă că se potrivește celor care se află în căutarea unui telefon în trend, adaptat nevoilor și preferințelor acestora – Soul X6 Mini.

Allview Soul X6 Mini dispune de un display-ul de 6,2″, ce oferă imagini clare. Ecranul păstrează aproape tot spațiul pentru vizualizare, integrând soluția “water drop” pentru camera frontală.

Telefonul este propulsat de un procesor Helio P22, care integrează tehnologia Core Pilot, împreună cu sistemul de operare Android 9 cu noi funcții de optimizare a consumului de energie, alături de acumulatorul de 4000 mAh sunt elementele care garantează terminalului autonomie extinsă.
Cu ajutorul procesorului cu AI și tehnologiei Imagiq integrate, camera duală oferă utilizatorului o experiență fotografică remarcabilă, în culori vii, mai mult detaliu, luminozitate îmbunătățită, focalizare rapidă și claritate sporită.
Prin utilizarea noilor algoritmi bazați pe AI, camera frontală realizează o analiză riguroasă a fețelor, iar ajustarea imaginii conduce către obținerea unui efect uimitor de frumusețe naturală.

Allview X6 Mini este disponibil de astăzi, la 699 lei. Detalii pe site-ul oficial.