Ancestors: The Humankind Odyssey primește un nou video

Data: 9/08/2019 | Autor: .

Panache Digital Games și Private Division au dezvăluit azi al doilea episod din seria de video-uri denumite „Experiences”, în care directorul creativ, Patrice Désilets, prezintă conceptul unic din spatele jocului Ancestors: The Humankind Odyssey alături de diferiți experți proveniți din afara lumii gaming-ului, relatează GadgetReport.ro

Fiecare video al seriei prezintă câte un specialist renumit, experți în antropologie paleontologie și tehnici de supraviețuire. Acești oameni de știință, atleți și minți creative împărtășesc povestea lor și descoperă experiențe și emoții similare cu cele provocate de joc.

Ancestors

Ancestors

În cel de-al doilea episod, intitulat „The Climber „, lui Patrice Désilets i se alătură alpinistul canadian, care va participa și la Jocurile Olimpice din 2020,  Alannah Yip. Al doilea video din serie prezintă o sesiune de antrenamente al alpinistului, dezvăluind cum sunt folosite în continuare unele dintre abilitățile motrice și instinctele care i-au ajutat pe strămoșii noștri să depășească obstacole aparent imposibile. Cei doi discută despre cum strămoșii noștri și oamenii contemporani deopotrivă încearcă să-și depășească limitele fizice pentru a se adapta mediului înconjurător și pentru a deveni mai puternici. În cadrul vizitei făcute la studioul Panache, Alannah este pusă față în față cu unele dintre provocările Africii neogene de acum 10 milioane de ani, lupta strămoșilor pentru supraviețuire oferindu-i o nouă perspectivă asupra alpinismului.

În primul episod, intitulat The Anthropologist, Patrice Désilets discută cu antropologistul devenit producător de filme, Dr. Niobe Thompson. Interesul lor comun pentru istorie și pentru evoluția omenirii îi motivează să descopere secretele supraviețuirii în Africa neogenă, o lume neiertătoare care va fi prezentată în Ancestors: The Humankind Odyssey.

Iar asta nu este tot, vor apărea odată la trei săptămâni un nou video intitulat Experiences unde vor fi prezentate noi elemente ce vor face titlul Ancestors unul special.

Ancestors: The Humankind Odyssey va fi lansat pe prin the Epic Games store pe 27 august 2019 și în format digital pentru PlayStation 4, respectiv pentru Xbox One în decembrie 2019.