Angry Birds Epic. Primele imagini cu jocul revolutionar de la Rovio (VIDEO)

Data: 13/03/2014 | Autor: .

Angry Birds Epic

Rovio va lansa, in curand, un nou joc cu celebrele sale pasari. Angry Birds Epic va insemna o adevarata revolutie pentru Rovio, urmand sa fie primul joc dezvoltat de Rovio in stilul “turn-based role player”.

In traducere, Rovio va renunta, odata cu noul joc, la clasicul model de joc puzzle, si va trece la nivelul superior, in care jucatorul trebuie sa se implice mult mai puternic, in stilul jocurilor de strategie.

Din primele imagini prezentate de Rovio in avanpremiera, reiese ca in noul Angry Birds Epic, jucatorii vor intra in rolul unor cavaleri medievali care vor fi pusi in fata unor misiuni clasice, de cucerire.

Angry Birds Epic 1

Va fi primul joc dezvoltat de Rovio care va pune jucatorul in postura de a urma o naratiune, o poveste bine pusa la punct, cu toate ingridientele unui joc de strategie.

Iar pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea, jucatorii vor avea la dispozitie tot felul de accesorii, de la arme, la armuri, potiuni si alte obiecte ce le vor asigura puteri speciale.

Jocul va debuta in aceasta saptamana in Australia si Canada, urmand ca apoi sa fie disponibil la nivel mondial prin Google Play si Apple Store.