A aparut periuta de dinti pe USB

Data: 15/03/2012 | Autor: .

Designerul Jaewan Jeong a prezentat conceptul In & Out Toothbrush, o periuta de dinti care se incarca prin USB si se autosterilizeaza.

La prima vedere, gadgetul pare un stick de internet care insa isi modifica forma pentru a oferi o periuta electrica completa, cu numai putin de 6 programe de spalare.

In momentul in care nu este folosita, periuta este intoarsa in lacas, lansand la vedere mufa speciala de USB prin intermediul careia isi incarca acumulatorul. In timpul in care se afla in stick, capul rotativ este sterilizat de o banda speciala.

Gadgetul ar urma sa fie lansat pe piata anul viitor, iar pretul va fi undeva intre 150-200 dolari.

GadgetReport.ro v-a prezentat alte doua concepte de periute de dinti. Primul,  intitulat Beam Brush, este o periuta de dinti high-tech care se contecteaza prin Bluetooth la un telefon sau calculator si, astfel, poti afla cum stai cu dantura. Beam Brush va fi lansata in aceasta primavara, la pretul de 50 de dolari. Capul periutei va putea fi schimbat pentur 3 dolari/bucata. Detalii aici

Cel de-al doilea concept, intitulat Tooth Guardian, este prima periuta cu camera video CCD si o lampa LED cu ultraviolete. Cu ajutorul camerei, puteti vedea pe un ecran LCD in ce stare sunt dintii dumneavoastra. Iar cu ajutorul lampii UV se asigura sterilizarea si albirea dintilor. Detalii aici.