Aplicația Netflix pentru iPhone si iPad trece pe HDR. Ce filme si seriale noi poti vedea in Romania

Data: 22/09/2017 | Autor: .

Aplicația Netflix pentru iPhone si iPad trece pe HDR. Ce filme si seriale noi poti vedea in Romania

Netflix si-a actualizat aplicatia pentru utilizatorii de telefoane si tablete cu iOS, oferind suportul pentru redarea filmelor si serialelor în format HDR (High Dynamic Range).

Netflix este disponibil, deja, în format HDR pe cele mai noi modele de iPad Pro, lansate de Apple si urmeaza sa fie disponibile pentru telefoanele iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X.

Suportul HDR aduce o imagine mai buna, cu un contrast superior si o gama mai mare de culori.

Iphone X, cu al sau ecran OLED, va oferi cea mai buna imagine pentru productiile Netdlix, avand in vedere ca ofera un contrast mai bun decat ecranele LCD folosite pe celelalte gadgeturi Apple.

Netflix ofera o gama destul de larga de productii în format 4K HDR, de la filme la seriale si documentare.

 Dacă te-ai săturat de site-urile pirat de pe internetul românesc şi vrei o soluţie optimă, care să nu te agaseze cu reclame şi să nu îţi îngheţe în filme, testează serviciile Netflix. Ai 30 de zile la dispoziţie pentru a viziona gratuit programele şi pentru a te decide dacă merită să plăteşti abonament.

Descarci aplicaţia Netflix, îţi faci un cont online şi timp de 30 de zile vei putea urmări gratuit filmele, serialele şi programele documentare furnizate de gigantul media. Toate sunt traduse în limba română şi se văd excelent, fără întreruperi.

Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge până la 11,99 euro, varianta premium. Îţi recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că poţi să rulezi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro poţi să vezi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Aplicaţia o găseşti AICI.

Dacă vrei seriale bune, ai de unde alege. Îţi propunem câteva dintre cele mai interesante – Peaky Blinders, Crown, Ray Donovan, Designed Survivor şi Black Mirror. La capitolul filme, pe Neflix ai de ales între mii de producţii, pe care poţi să le selectezi în funcţie de preferinţe.

De ce merită Netflix. 5 seriale excelente, cu subtitrare în limba română

 

18 documentare de pe Netflix pe care trebuie să le vezi