Apotek Hjärtat. Cea mai tare reclama la metrou (VIDEO)

Data: 27/02/2014 | Autor: .

apotek

Apotek, un brand de produse farmaceutice si cosmetice din Suedia, a lansat o campanie de promovare cu adevarat iesita din comun.

Pentru a face cunoscuta noua gama de produse de ingrijire pentru par, Apotek a apelat la specialistii in IT care au construit, cu ajutorul unor senzori speciali, o reclama cu adevarat inedita.

In panourile publicitare video din statiile de metrou au fost montati senzori care activeaza un mesaj publicitar in momentul in care trenul ajunge in statie.

Despe ce este vorba, vedeti in clipul video de mai jos.

Reclama Apotek vine dupa ce, miercuri, va prezentam o alta idee publicitara inedita. Agentia de publicitate germana Think si studioul de productie I Made This au lansat, pentru retailerul de mobila Ikea,  o reclama multimedia care atrage atentia trecatorilor si soferilor. Iar efectul vizual este unul spectaculos.

In esenta, creativii au imprimat pe panourile de publicitate trei sloganuri diferite, in trei culori, iar deasupra au amplasat cateva becuri speciale.

In functie de modul in care se aprind becurile, pe reclama Ikea se vede un anumit slogan.

Potrivit Mindfields, reclama Ikea a ajuns sa faca furori pe internet si nu este exclus sa fie preluata si de alte agentii, inclusiv de cele din Romania.

Vedeti in clipul video de mai jos cum functioneaza reclama Ikea.

GadgetReport.ro va prezenta, recent, o alta idee de reclama cu adevarat spectaculoasa, dezvoltata pentru compania aeriana British Airways.

Este vorba de un panou publicitar inteligent, instalat pe Piccadilly Circus din Londra, care este capabil sa se sincronizeze cu avioanele care trec pe deasupra.

De fiecare data cand trece un avion British Airways pe deasupra Londrei, reclama afiseaza indicativul zborului si destinatia.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza reclama, urmariti clipul de mai jos.