Apple lanseaza noul iPhone 5S in primavara?

Data: 14/11/2012 | Autor: .

Clientii Apple s-au obisnuit ca la distanta de un an, sa vedem noi generatii de iPhone si iPad. Se pare insa ca, odata cu iPad 4, ritmul lansarilor de noi produse se va reduce la 6-7 luni. Dovada ca, dupa lansarea New iPad a venit foarte repede si iPad 4. Se va repeta scenariul si cu iPhone 5?

Cei de la Commercial Times spun ca Apple lucreaza deja la noul iPhone 5, telefon pe care il vom vedea lansat in primul trimestru al anului viitor.

Stirea este cu atat mai importanta cu cat ei au fost singurii care au anticipat lansarea noului iPad 4, la cateva luni distanta dupa New iPad.

Mai mult chiar, CT estimeaza ca vom vedea cat de curand si o noua tableta iPad Mini cu Retina Display pentru ca produsul actual dezamageste la capitolul ecran. Rezolutia este cu mult sub standardul Retina impus de noile gadgeturi Apple.

Potrivit publicatiei, noul iPhone 5S ar urma sa vina cu specificatii superioare, atat la nivel de hardware cat si la capitolul design.

Nu este exclus, astfel, sa vedem un ecran Retina, un procesor quad-core si mai multa memorie. Si sistemul de operare va fi upgradat si va aduce, printre altele, un nou pachet de harti, dupa esecul lamentabil al celor din prezent.