Apple pregateste lansarea iWatch. Prima CONFIRMARE OFICIALA (VIDEO)

Data: 8/06/2014 | Autor: .

iwatch

Apple se pregăteşte intens pentru lansarea noii game de gadgeturi inteligente cu care spera sa dea o lovitura similara iPhone-ului si iPad-ului. Potrivit expertilor, iWatch se anunta a fi cel mai spectaculos ceas inteligent din piata, urmand sa rescrie standardele in industria de profil.

GSMArena relateaza, citand surse oficiale din cadrul furnizorilor Apple, ca ceasul inteligent iWatch va fi lansat pe piata in luna octombrie, probabil impreuna cu un nou iPhone, si ca vor fi produse intre 3 si 5 milioane de exemplare lunar.

Asta inseamna ca Apple isi pune mari sperante ca va da lovitura cu noul iWatch.

Informatia vine sa confirme relatarile GadgetReport.ro care afirmau, recent, ca productia iWatch va incepe in intervalul iulie-august, ceea ce inseamna ca lansarea ceasului inteligent va avea loc cel mai probabil in octombrie. Producatorul taiwanez Quanta Computer, cel care va construi ceasurile iWatch, lucreaza deja la foc continuu pentru a pregati noul produs.

Potrivit surselor, iWatch ar urma sa vina cu un display OLED curbat de 1.5- 2-inchi, acoperit cu safir, si senzori care vor colecta tot felul de informatii, de la nivelul de glucoza din sange la cosumul de calorii, activitatea din timpul somnului si nivelul de oxigen din sange.

Smartwatch-ul ar urma sa colecteze, bineinteles, si datele biometrice gratie senzoului Touch ID, ce va fi importat de pe iPhone.

iWatch ar urma sa ruleze o versiune speciala a sistemului de operare iOS 8 si sa ofere acces la noile aplicatii HealthKit si Fitness-tracking.

Dincolo de forma si data de lansare, Brian Blair, analist de la Rosenblatt Securities, un specialist care tot timpul a anticipat corect urmatoarele miscari pregatite de Apple, afirma recent, citat de GadgetReport.ro, ca Apple va lansa doua modele de iWatch, cate unul pentru ambele sexe.

Ceasul inteligent Apple ar uma sa aiba, de asemenea, o facilitate care il va diferentia fata de concurenta – se va incarca fara niciun cablu, de la un metru distanta de priza.

iWatch ar urma sa fie echipat cu o bratara speciala, cu rezonanta magnetica, care va contine si acumulatorul de 100 mAh cu proprietati de incarcare wireless.

Tehnologia exista deja si ar urma sa fie folosita si de sud-coreenii de la Samsung, pe gadgeturile ce le va lansa in acest an.

Urmariti mai jos un clip video care aduna cele mai interesante concepte iWatch lansate pe internet.