Apple Watch 2. Mai rapid, mai destept, mai spectaculos

apple watch 2

Apple a lansat noua generatie de Apple Watch 2, smartwatch-ul fiind, de departe, cu mult mai performant fata de prima versiune. Noul gadget are un procesor mai rapid cu 50%, ecranul este de doua ori mai luminos, iar ceasul are acum si GPS incorporat, relateaza GadgetReport.ro

Apple Watch 2 nu ofera un design diferit fata de prima generatie. Dimpotriva, le poti confunda foarte usor, singura modificare evidenta fiind data de ecranul mult mai luminos fata la generatia anterioara. Apple a lansat si un nou set de curele, insa care pot fi adaptate si la primul model.

Apple afirma ca vor exista si versiuni ale ceasului cu finisaje din ceramica. Ramane de vazut cum vor arata acestea. Interesant este ca Apple propune si o varianta branduita Nike, Apple Watch Nike+, cu un puternic accent sportiv.

apple-watch-3

La interior, Apple a operat insa cateva modificari importante. Ceasul are acum un procesor dual-core, care este cu 50% mai rapid si, in premiera, include GPS, astfel incat face accesul la harti mult mai usor.

apple-watch-2-water-proofApple Watch 2 ruleaza noul sistem de operare WatchOS 3, care aduce aplicatii noi, printre care Breathe si SOS, si o viteza de operare imbunatatita. Pe ceas poate fi instalat inclusiv celebrul joc Pokemon Go.

Ceasul este nu doar rezistent la apa, ci si la inot si surfing, pana la o adancime de 50 de metri. Ceasul poate calcula caloriile consumate in timpul inotului. Pentru a facilita un sunet de calitate inclusiv in piscina, speakerul include un mecanism care împinge apa afară.

Apple Watch 2 va fi disponibil in variante de aluminiu, oţel inoxidabil şi ceramică alba, la preturi ce pornesc de la 369 dolari. Compania nu a anuntat, pentru moment, grila exacta de preturi.

apple-watch-nike-plus-2