Apple Watch 2. Proiectul secret cu care Apple vrea să dea lovitura

Data: 11/04/2016 | Autor: .
apple watch 2 gadgetreport.ro

Apple Watch 2. Proiectul secret cu care Apple vrea să dea lovitura

Apple pregăteşte lansarea celei de-a doua generaţii a smartwatch-ului propriu. Potrivit unor surse, Apple Watch 2 ar urma să fie cu până la 40% mai subţire decât prima versiune şi să ofere specificaţii care ar putea reseta standardele în piaţa smartwatch-urilor!

Gadgetul ar urma să fie lansat cu ocazia Conferinţei World Wide Developer 2016 (WWDC 2016), din perioada 13-17 iunie. Cel puţin asta susţine analistul Brian White, de la firma Drexel Hamilton, într-o notă către investitorii de pe Wall Street.

apple watch 2 gps

Potrivit expertului, Apple va separa lansarea Apple Watch 2 de cea a iPhone 7 (programat în toamnă), tocmai pentru a sugera importanţa produsului.Anterior se estima că Apple Watch 2 va fi lansat odată cu iPhone SE şi iPad Pro de 9,7 inch, dar Apple a preferat lansarea unei noi game de accesorii şi reducerea preţului pentru actualul model.

apple watch 2 siriPrima ediţie Apple Watch a fost anunţată în septembrie 2014 şi a debutat pe piaţă în aprilie 2015.

Potrivit unor surse, Apple Watch 2 îşi propune să reseteze standardele în piaţa smartwatch-urilor.

Dincolo de faptul că va fi cu până la 40% mai subţire, urmând să fie, probabil, cel mai ergonomic smartwatch de pe piaţă, noul gadget va include şi o serie de aplicaţii software care urmează să-l prezinte drept cel mai bun asistent personal, relatează GadgetReport.ro

Ceasul, ce ar urma să fie lansat în două variante de ecran, pătrat şi rotund, va include un nou procesor şi o memorie mai mare, o cameră Facetime, Wi-Fi şi o baterie mai puternică, care va duce autonomia la 2-3 zile. De asemenea, ceasul ar urma să fie rezistent la apă şi praf.

apple watch 2 waterproof

Nu este exclus ca ceasul, dincolo de alertele de emailuri, notificările de pe reţelele sociale, monitorizarea exerciţiilor sportive şi plăţile prin Apple Pay, să ofere senzori care să măsoare glicemia, tensiunea sau nivelul de stres.

Şi asistentul SIRI urmează a fi reconfigurat pentru a putea răspunde mai bine la comenzi, de la funcţiile care au legătură cu activităţile pe internet la navigaţia prin GPS. Gadgetul va funcţiona inclusiv ca translator universal.

apple-watch-2-propunere