A apărut Berniespeedtest. Îţi verifică viteza de internet!

Data: 4/03/2016 | Autor: .

berniespeedtest-gadgetrepor

Candidatul democrat la nominalizarea pentru preşedinţia SUA, senatorul Bernie Sanders, a ajuns ţinta ironiilor pe internet după ce s-a declarat preocupat de viteza cu care americanii intră pe web în comparaţie cu românii. Mai nou a apărut şi o aplicaţie, foarte simplă, Berniespeedtest, care îţi permite să îţi testezi viteza cu care intri pe internet.

Intraţi pe site-ul http://berniespeedtest.com/ şi apăsaţi butonul „Check your speed”. Veţi afla în câteva secunde, cu Berniespeedtest,  cu ce viteză accesaţi internetul.

GadgetReport.ro relata, acum câteva ore, că Bernie Sanders a devenit ţinta ironiilor după ce a postat un mesaj cel puţin nefericit pe Twitter.„Astăzi, oamenii care locuiesc în Bucureşti, România, au acces la un internet mai rapid decât în SUA. Acest lucru este inacceptabil şi trebuie să se schimbe”.

Mesajul său a fost privit ca unul ofensator în România, dovadă că românii au lansat o adevărată campanie de ironii online la adresa politicianului. Cei mai mulţi s-au arătat deranjaţi de aerele de superioritate ale politicianului democrat, care induce ideea că românii ar fi inferiori americanilor.

Un utilizator de Twitter a cerut SUA să urgenteze eliminarea vizelor pentru ca inginerii români să poată merge în State să rezolve problemele cu internetul.

bernie-speed-test-gadgetrep

Un altul a creat un poster electoral pentru Bernie Sanders cu mesajul: „Să facem ca internetul american să fie din nou măreţ: să invadăm România”.

„Avem internet rapid, dar un preşedinte foarte lent. Acest lucru trebuie să se schimbe”, a glumit un alt român.

Mai mult, agenţia de bilete Paravion.ro a anunţat că îi oferă lui Sanders bilete de avion pentru a veni în România să experimenteze Internetul. „Vei putea să trimiţi mesaje pe Twitter fără limite. Vino cu un prieten. Biletele le oferim noi!”.