Ar trebui să cumpăr Huawei MateBook D 14 2020?

Data: 25/03/2022 | Autor: .

Huawei MateBook D 14 2020

De când primele laptopuri Huawei MateBook au apărut, cu specificații atractive și extrem de atractive din punct de vedere estetic, Huawei și-a rafinat încet designul și a creat o linie de laptop-uri concurente în aproape toate categoriile de preț. Un astfel de produs este Huawei MateBook d14 2020 pret, foarte asemănător cu modelul de anul trecut dar mai puternic și cu suport mai bun pentru Huawei Share. MateBook D 14 2020 rulează Windows 10 și poți accesa Google fără probleme.

 

Proiectați și construiți:

Huawei aderă la limbajul său de design încercat și testat cu MateBook D 14 2020, cu un design atractiv, rentabil, care arată ca un MacBook. Carcasa este dintr-un aliaj de aluminiu (balamaua și capacul orificiului sunt din plastic) și este finisat cu un gri spațial închis (varianta Mystic Silver este mai ușor de găsit în alte țări). Foarte atrăgător, rapid și modern.

Afişaj:

Să vorbim despre display. Este un ecran tactil IPS de 14 inchi cu o rezoluție de 2160×1440. Ecranul are un raport de aspect 3: 2 mai degrabă decât standardul 16: 9. Un afișaj pătrat lung care vă oferă un spațiu vertical suplimentar un avantaj specific de performanță, cu adevărat concentrat. în MateBook D 14.

Difuzoare grozave:

MateBook D 14 include printre cele mai bune difuzoare de pe piață, cu volum decent și voce clară pe un laptop Windows, mai ales în timpul apelurilor. Speakerele sună grozav, mai bine decât majoritatea difuzoarelor din această gamă de preț.

Huawei Share:

Dacă utilizați un smartphone compatibil Huawei, puteți utiliza caracteristica Huawei Share, care vă permite să partajați conținut și să afișați telefonul pe laptop mult mai rapid decât aplicațiile terțe de pe piață. Nu vă faceți griji cu privire la durata de viață a bateriei. Laptopul are o autonomie foarte mare.

 Baterie și încărcare:

Bateria de 56 Wh din MateBook D 14, combinată cu funcționarea eficientă a cipurilor AMD, îl face să reziste toată ziua. L-am folosit confortabil de-a lungul unei intregi zile de lucru, fără să-mi fac griji cu privire la cablul de alimentare, deși mă aștept ca durata de viață a bateriei să fie foarte mare în versiunile Intel.

Încărcătorul de 65 W inclus este capabil să ofere până la 45% în numai jumătate de oră – deci va dura o oră sau puțin mai mult pentru a încărca bateria la nivel full. Din fericire, încărcătorul integrat nu este mai mare decât majoritatea telefoanelor și, deoarece este USB-C, încarcă și telefonul.

Concluzie:

Indiferent dacă folosești sau nu un smartphone Huawei, MateBook D14 2020 este perfect pentru cei care caută un computer portabil compact, pe care să îl iei oriunde. Pentru profesioniștii cu nevoi speciale, cum ar fi fișiere Excel mari pentru contabilitate, grafică de bază și redare video, și chiar folosind sisteme de operare Windows dedicate pentru munca dvs., 16 GB de RAM și un procesor AMD 4600H eficient vor asigura necesarul de putere.