Asphalt 7: Heat, cea mai descarcata aplicatie platita de pe App Store (VIDEO)

Data: 29/06/2012 | Autor: .

Asphalt 7: Heat, cel mai recent joc al seriei Asphalt dezvoltata de catre Gameloft, a ajuns sa fie cea mai descarcata aplicatie platita de pe App Store, a anuntat producatorul de jocuri. Jocul costa 0.99 dolari si poate fi descarcat pentru iPad si iPhone de aici

Asphalt 7: Heat este un joc de curse plin de adrenalina, in care jucatorii se intrec in cascadorii la viteze ametitoare in intreaga lume, trecand din Hawaii sau Miami in Londra sau Rio de Janeiro.

Jucatorii au la dispozitie 60 de masini diferite de la branduri celebre cum sunt Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, BMW sau Audi.

“Suntem extrem de incantati ca Asphalt 7: Heat a fost atat de bine primit in intreaga lume. Acest inceput uluitor al celui mai recent titlu Asphalt, o franciza best-selling cu peste 50 de milioane descarcari din momentul lansarii, incoroneaza seria ca punct de referinta pentru jocurile de racing pe smartphones si tablete.”, spune Julien Fournials, Senior Vice President Production al Gameloft.

Gameloft a anuntat ca va lansa, in curand, si versiunea pentru Android. In prezent, in Google Play exista o versiune insa nu este cea oficiala.