Asus Lamborghini VX7. Merita 9000 lei?

Data: 5/10/2011 | Autor: .

ASUS a lansat in Romania laptopul ASUS-Automobili Lamborghini VX7. Un model gigant, patratos, cu aspiratii exclusiviste si un pret pe masura – 9000 de lei.

“Notebook-ul VX7 reprezinta punctul culminant al colaborarii Asus-Automobili Lamborghini, fiind un produs premium destinat consumatorilor avizați, care isi doresc in egala masura luxul și avansul tehnologic. Istoria seriei de laptopuri Asus-Automobili Lamborghini a inceput in 2006 prin lansarea modelului VX1. Laptopurile au fost perfectionate an de an, gama culminand in 2011 cu prezentul VX7”, isi lauda “marfa” Asus.

Cel putin la capitolul design, noul laptop nu ne-a convins. Are un aspect patratos, cu fante inspirate de la Lamborghini Gallardo LP560, de la culoarea neagra sidefata (neinspirata, in opinia noastra), la palm-restul cu „tapiterie” din piele si touchpad realizat din material ceramic (destul de kitch).

In plus, cantareste 3,82 kg. Un adevarat monstru, greu de carat zilnic la serviciu.

In ceea ce priveste dotarile, Asus a inglobat cam tot ce avea mai bun. Noul model are un ecran LED 15.6” FullHD, 16GB RAM, un procesor Intel Core i7 2630QM tactat la 2GHz, placa video NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, doua harduri hibride a cate 500 GB si sistem de operare Windows 7 Ultimate.

VX7 mai dispune de un port VGA, HDMI, 4 USB-uri din care unul 3.0, card-reader 8 in 1, WiFi N si Bluetooth.

Modelul VX7 este livrat in culorile portocaliu, negru si fibra de carbon. ASUS-Automobili Lamborghini VX7 este disponibil in Romania la pretul aproximativ de 9000 de lei (inclusiv TVA).