ASUS pregateste un Mini Transformer?

Data: 3/01/2012 | Autor: .

ASUS pregateste o noua lovitura “de gratie” pe piata tabletelor. Dupa ce a lansat cele doua tablete Transformer 1 si Prime, cu care a avut un succes remarcabil, ASUS pregateste un nou gadget cu care spera sa se impuna.

Este vorba de o tableta de numai 7 inch care ar urma sa fie lansata la Consumer Electronics Show, eveniment care va avea loc intre 10 si 13 ianuarie.

Potrivit unor surse din cadrul companiei, noua tableta ar urma sa prezinte, la fel ca si seria Transformer, tastaturile care le-au asigurat o nisa extrem de interesanta.

Transformer, pentru cei care nu stiu, poate fi folosit atat ca tableta cat si ca un laptop obisnuit, tastatura preluand, in momentul conectarii, toate functiile obisnuite unui laptop.

Ca sa intelegeti mai bine cum functioneaza seria Transformer urmariti clipul de mai jos.

In ceea ce priveste caracteristicile noii tablete, secretul este tinut foarte bine de cei de la Asus. Astfel nu este foarte clar daca gadgetul este Eee Pad MeMO, tableta prezentata nu demult si care inca nu a ajuns in magazine.

Aceasta urma sa fie lansata in iunie 2011 cu o configuratie interesanta, la acea vreme (Android 3.0 (Honeycomb) OS, 7-inch capacitive touchscreen display, 1024 x 600-pixel resolution, 1.2GHz dual-core Qualcomm 8260 Snapdragon processor, 5-megapixel camera cu LED flash, 1.2-megapixel camera pentru video chat, HD video playback).

Intre timp, insa, Asus a adoptat, cu Transformer Prime, noua serie de procesoare quad-core si a aparut sistemul de operare Android 4.0

Le vom vedea pe noua tableta? Ramane de vazut.