V-ati cumpara un Chromecast? Aplicatia care il face cu adevarat sa merite (VIDEO)

Data: 6/03/2014 | Autor: .

Chromecast-gadgetreport

Mult laudatul gadget Chromecast, dezvoltat de Google, care promite sa iti aduca pe televizor continutul de pe telefon sau tableta, s-a dovedit pana acum, cel putin pentru romani, prea putin atractiv.

Chiar daca in SUA costa numai 35 de dolari, la noi este vandut cu 250-300 de lei. Dar nu neaparat pretul era pana acum marea lui problema.

Inafara de Youtube si browsing pe Chrome, Chromecast este, in Romania, aproape inutil. Asta pentru ca majoritatea aplicatiilor sunt disponibile doar pentru SUA.

Bineinteles, exista solutii pentru a schimba lucrurile, insa cine are timp de „artificii”?

Astfel ca Chromecast nu prea s-a vandut. Lucrurile promit insa sa se schimbe, iar Chromecast sa devina un gadget ceva mai interesant.

Asta in conditiile in care Koushik Dutta, un dezvoltator de pe CyanogenMod, a lansat o aplicatie care, odata instalata pe telefon sau tableta, iti aduce pe televizor absolut tot continutul, fara niciun fel de limitare.

Cu Mirror o sa va puteti juca pe televizor, veti putea sa stati pe internet si sa vedeti filme si sa ascultati muzica de pe telefon, fara niciun fel de probleme si lag-uri.

Aplicatia Mirror este inca in stadiul beta, putand fi testata numai cu Nexus 5, insa in curand va fi disponibila pentru toate gadgeturile cu Android.

Vedeti cum functioneaza in clipul video de mai jos!

Google Chromecast il puteti cumpara de AICI

Mai multe review-uri privind Chromecast cititi AICI

O alternativa la Chromecast o reprezinta gadgeturile de tipul Tronsmart.

GadgetReport.ro v-a prezentat AICI un tutorial complet cu Tronsmart MK 908, un gadget cu procesor quad-core la 1,6 Ghz si care va aduce pe televizor, la un pret incomparabil mai bun, tot continutul de pe telefonul sau tableta cu Android.

Intre timp, au aparut si alte solutii chiar si mai performante. Le puteti gasi pe toate pe Geekbuying.com, de unde le puteti comanda cu transport gratuit in Romania.