Avengers: Endgame bate recorduri înainte să fie lansat oficial

Data: 3/04/2019 | Autor: .

Avengers: Endgame bate recorduri înainte să fie lansat oficial

Avengers: Endgame, mult așteptatul film al celor de la Marvel, este sold-out încă dinainte de lansare. Mai multe rețele de cinematografe din SUA au anunțat că precomenzile pentru premiera filmului s-au epuizat. Noul Avengers va ajunge în cinematografe pe 24 aprilie , relateaza GadgetReport.ro

AMC și Cineplex au anunțat că premiera filmului este sold-out, iar situația este similară în multe cinematografe din Canada și Marea Britanie.

Avengers : Endgame încheie povestea din Avengers Infinity War. Ultimul trailer înainte de lansarea oficială a atras, în numai 10 zile, peste 83 de milioane de vizualizări.

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.