Bang & Olufsen Beosound Explore. O boxă pentru vacanță, rezistentă la apă și praf

Data: 21/05/2021 | Autor: .

Bang & Olufsen a lansat Beosound Explore, o boxă dură și robustă, gândită pentru a fi ușoară, impermeabilă și cu un timp de redare excelent, de 27 de ore.

Beosound Explore este prima boxă de pe piață care este realizată din aluminiu anodizat de tip II, având astfel o rezistență îmbunătățită la zgârieturi, ceea ce face din această boxă să fie perfectă pentru activități în mediul exterior. Creat la Fabrica 5 a Bang & Olufsen din Struer, Danemarca, procesul de anodizare se realizează prin acumularea oxidului de aluminiu la suprafață.

Boxa dispune de o carabină din aluminiu, astfel încât poate fi atârnată cu ușurință de un rucsac în timpul drumețiilor lungi. Împreună cu o curea ce o face ușor de prins, Beosound Explore este extrem de versatilă, oferind performanțe excelente, indiferent unde este poziționată. Fie că este vorba de drumeții sau campare în mediul exterior, standardul IP67 pentru praf și rezistență la apă protejează boxa în situația în care aceasta se udă accidental.

O greutate de 631 de grame

Proiectată ținând cont de portabilitate, carcasa cilindrică a Beosound Explore oferă o aderență crescută și încape cu ușurință într-un rucsac, în așa fel încât focusul utilizatorului să rămână la traseul pe care îl are în fața sa. În ciuda carcasei sale durabile, boxa este una ușoară, cu o greutate de 631 de grame.

Beosound Explore dispune de drivere duale de 1,8″ pentru a oferi un sunet puternic. Atenția a fost concentrată asupra performanței în aer liber și a bassului suprem, oferind o capacitate de bass de 59dB, în ciuda dimensiunii compacte. Carcasa este secționată în linii de 360 de grade pentru a asigura sunetul omnidirecțional True360.

Cu până la 27 de ore de redare la volum normal, Beosound Explore oferă libertatea de a utiliza boxa toată ziua, fără a fi nevoie de o sursă de alimentare și este un companion de încredere în mijlocul naturii.

Beosound Explore, design simplu si intuitiv

Beosound Explore este disponibilă în nuanțele Black Anthracite, Green și Grey Mist. Carcasa din aluminiu este specială la atingere și dispune de o interfață de utilizare simplă și intuitivă situată în partea de sus a produsului pentru o vizibilitate excelentă, fiind de asemenea, ușor de folosit atunci când utilizatorii poartă mănuși în condiții climatice mai reci.

Beosound Explore, Specificații Tehnice


Dimensiunile produsului L x Î x A 81 x 124 x 81

Greutate – 631g fără carabină, 637g cu carabină

Certificare IP – IP 67

Configurația boxei – 2 x 1.8” drivere full-range

Amplificatoare – 2 x 30 W Clasa D

Sunet – 360 de grade

Tip incintă – Închisă

Interval de frecvență – 56-22.700 Hz

Nivel maxim volum – 91dB

Capacitate bass  – 59dB

Conectare stereo – Da (doar între 2 boxe Beosound Explore)

Timp de redare – 27 de ore la volume normal (70dB)

Consum de energie – Normal: 6.2W, Standby: 0.I9W

Sursă de alimentare – 5V DC / 3A prin conector USB-C

Timp de încărcare – 2 ore

Conectivitate – Bluetooth 5.2

Apple Fast Pair MFI

Google Fast Pair

Microsoft Swift Pair

USB – USB-C pentru încărcare și streaming

Bang & Olufsen Beosound Level, o boxă wireless multi-channel de 105 W