Bang & Olufsen, o nouă ediție limitată a boxei Beosound Edge

Data: 28/06/2021 | Autor: .
Beosound Edge

Beosound Edge

Beosound Edge se aseamănă unei opere de artă contemporane, având un design minimalist și un cadru de aluminiu exterior perfect circular. Boxa pentru acasă este calibrată pentru a detecta puterea cu care utilizatorul apasă pe ea atunci când ajustează volumul și este rotită înainte sau înapoi.

Pe măsură ce vă apropiați de Beosound Edge, aceasta va prinde viață, luminând interfața datorită senzorilor de proximitate. Suprafața de aluminiu sensibilă la atingere permite pornirea, închiderea și schimbarea pieselor cu o singură atingere.

Boxa dispune de trei setări direcționale de sunet pentru diferite experiențe audio, incluzând modul omnidirectional True360 care cuprinde întreaga încăpere cu sunete. Designul inovativ cu Active Bass Port permite boxei Beosound Edge să livreze un bass incredibil de puternic.

Această ediție limitată a boxei este personalizată cu un print marmorat cu finisaje de aluminiu mat negru.

 SAINT LAURENT RIVE DROITE este o destinație creativă și culturală curatoriată de către Anthony Vaccarello, situată în Paris pe Rue Saint Honoré, 213 și pe Rodeo Drive, 469 în Los Angeles.

Numită ‘RIVE DROITE’ ca o odă a liniei rive gauche de la SAINT LAURENT ce a ajutat democratizarea lumii modei și a luxului în anii 60. SAINT LAURENT RIVE DROITE introduce o destinație de cumpărături complet nouă dedicată expresivității, schimburilor și lifestyle-ului, prezentând o gamă largă de produse ce include piese exclusive, ediții limitate, produse vintage, produse de librărie, fotografie combinată cu artă, spectacole, expoziții, evenimente și schimburi culturale. Conceptualizată de către Directorul Creativ Anthony Vaccarello, bogata și diversa ofertă provine din diverse arii creative și de design, imaginând și îmbrățișând noi moduri pentru a mări universul si ADN-ul Saint Laurent.

SAINT LAURENT RIVE DROITE reprezintă o versiune amuzantă și chic a universului actual Saint Laurent.

saintlaurentrivedroite.com @ysl #saintlaurentrivedroite @anthonyvaccarello

Bang & Olufsen este un brand audio de lux fondat în 1925 în Struer, Danemarca, de Peter Bang și Svend Olufsen a căror devotament și viziune rămân la baza companiei.

Moștenirea bogată construită în jurul determinării neobosite de a crea produse care depășesc limitele tehnologiei audio continuă să plaseze compania în fruntea inovației din domeniu. Astăzi, fiecare produs Bang & Olufsen este caracterizat de combinația unică de sunet de calitate, design atemporal și măiestrie de neegalat.

Produsele audio inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazinele Bang & Olufsen, online și în magazinele multibrand. Compania are aproximativ 900 de angajați și operează în peste 70 de piețe. Acțiunile Bang & Olufsen sunt listate pe NASDAQ Copenhagen A/S