Battlefield 3 iti va schimba calculatorul

Data: 26/09/2011 | Autor: .

Noul shooter de la EA Games si DICE va putea fi jucat pe PC la medium settings insa, pentru a beneficia de experienta video spectaculoasa oferita de noul motor grafic Frostbite 2, ar trebui sa te gandesti la un upgrade serios, macar pe partea video.

Intrebat pe Twitter ce resurse sunt necesare pentru a rula noul game, Daniel Matros, DICE Community Manager, a declarat ca Battlefield 3 va necesita setari medii.

Ce inseamna mediu la capitolul hardware in opinia lui Matros? Intrebat daca placa NVIDIA GeForce GTX 580 va avea destula putere pentru a rula jocul, oficialul DICE a afirmat ca ar recomanda doua GeForce GTX 580s SLI pentru a beneficia de detaliile complete oferite de Frostbite 2.

Matros nu a venit cu detalii legate de rezolutia jocului, insa, din clipurile postate pe internet, rezulta un singur lucru – dotari medii pentru Battlefield 3 inseamna ca ar trebui sa te gandesti serios la un upgrade pentru PC-ul tau. Asta daca vrei sa beneficiezi de experienta multimedia la capacitate maxima.

Jocul Battlefield 3 urmeaza sa fie lansat pe 28 octombrie. Ultimul teaser lansat de Electronic Arts arata performanta video spectaculoasa oferita de noul motor grafic Frostbite 2.

Noul shooter de la EA Games si DICE se doreste a fi “cel mai ambitios joc din totdeauna”. Electronic Arts si-a asigurat fanii ca Battlefield 3 nu va fi doar un produs bun, ci un produs creat pentru a depasi recordul stabilit de Call of Duty.

In Battlefield 3, jucatorii vor intra in rolul puscasilor marini din elita armatei americane, trecand prin misiuni care se vor desfasura in locuri precumParis, Teheran siNew York.

Una dintre cele mai spectaculoase misiuni include o lupta cu elicoptere. Pentru ca experienta sa fie cat mai reala, dezvoltatorii jocului au folosit noul motor grafic Frostbite, care ofera suport pentru efecte speciale avansate.

La misiuni vor putea participa, simultan, pana la 64 de jucatori.

Jocul va fi disponibil pe PC, XBOX 360 si PS3, iar modul multiplayer va permite conectarea a numai putin de 32 de jucatori. Peste 1, 2 milioane de gameri asteapa cu nerabdare jocul, pe care si l-au comandat inainte sa fie lansat. Battlefield 3 poate fi precomandat si inRomania la pretul de 129 lei.

httpv://www.youtube.com/watch?v=hkxRO3az5WA