Beelink Intel BT3. Un mini computer ieftin şi bun, cu Windows 10

Data: 20/01/2016 | Autor: .

Beelink Intel BT3 GADGETREPORT.RO

Chinezii de la Beelink au lansat un nou mini computer foarte interesant, cu specificaţii tehnice optime şi Windows 10. Beelink Intel BT3 este excelent pentru a-l folosi în orice situaţie, acasă sau la serviciu, iar preţul este unul foarte bun, de numai 129 de dolari, adică aprox. 550 de lei.

Când vrei să accesezi un Windows 10, pe piaţa românească ai de ales între laptopuri şi desktopuri, la preţuri de peste 1000 de lei, indiferent de marcă.

Există însă o clasă de produse cu Windows 10 care nu a ajuns la noi pe canalele oficiale, mini consolele TV sau TV Box-uri cum mai sunt cunoscute, care oferă experienţa Windows la un preţ incomparabil mai mic.

Beelink Intel BT3 este unul dintre cele mai interesante produse de acest tip pe care le-am prezentat până acum.

Mini computerul vine într-o cutie metalică, de numai 500 de grame, cu toate dotările optime pentru o experienţă optimă atât pentru browsing pe internet, vizionat de filme, jocuri şi editare de documente.

Beelink Intel BT3 are un procesor quad-core de la Intel, Atom Cherry Trail x5-Z8300, care lucrează împreună cu 2 GB de RAM şi o placă video Intel HD de generaţia VII-a.

Beelink Intel BT3

TV Box-ul se conectează la televizor sau monitor printr-o mufă HDMI, cu un cablu obişnuit. Gadgetul are două porturi USB, unul 3.0 şi altul 2.0, astfel că îi poţi adăuga tastatură, mouse, un hard extern etc.

Hardul extern nu este necesar pentru că Beelink Intel BT3 are un spaţiu de stocare suficient, partiţionat deja, cu 40GB pe C şi 20 GB pe D. Mai mult chiar, poţi să-i extinzi capacitatea de stocare prin SDCard până la 128 GB.

Consola are mufe pentru căşti şi microfon şi îi poţi conecta tastatură şi mouse şi prin bluetooth 4.0, că să nu stai cu firele prin casă. Beelink Intel BT3 se conectează la internet prin 802.11 a/b/g/n.Beelink Intel BT3 3

Pui consola lângă televizor şi stai confortabil pe canapea cu tastatura în braţe navigând pe internet, vizionând filme etc. Experienţa este cu mult superioară ideei de smart TV, oferind o viteză incomparabilă de operare şi facilităţile Windows pe care niciun televizor inteligent nu le are.

Beelink Intel BT3 este excelent şi pentru birou, pentru că ocupă foarte puţin spaţiu şi îţi permite să accesezi toate programele compatibile cu Windows.

Gadgetul îl găsiţi într-o promoţie pe Gearbest.com, la preţul de 129 de dolari, adică aprox. 550 de lei. Mai multe detalii află de AICI.