BenQ eSports ZOWIE XL2735. Cel mai nou monitor pentru jocuri

Data: 20/09/2016 | Autor: .

BenQ eSports ZOWIE XL2735. Cel mai nou monitor pentru jocuriBenQ a lansat în cadrul Dreamhack ZOWIE Open Bucuresti 2016 noul monitor BenQ eSports ZOWIE XL2735, sub marca ZOWIE by BenQ și a prezentat întreaga gamă de monitoare eSports Zowie.

Noul BenQ eSports ZOWIE XL2735 este o adevărată “bestie” ce încorporează cele mai noi tehnologii în materie de optimizare a imaginii și a gameplay-ului.

Este un monitor ce oferă o diagonală impresionantă de 27” și o rezoluție QHD, pentru a nu se pierde nici un detaliu de joc.

BenQ eSports ZOWIE XL2735 are la bază un panel TN special, capabil să ofere un timp de răspuns de 1ms GTG și o rată de refresh la 144Hz.

La fel ca si predecesorul său, BenQ eSports ZOWIE XL2735 include tehnologia Black eQualizer, Color Vibrance și Flicker Free, însă spre deosebire de acesta vine dotat cu noua tehnologie BenQ Dynamic Accuracy, capabilă să optimizează gameplay-ul și să reducă efectele de blur și ghosting ce apar la jocurile cu acțiune rapidă precum CSGO sau Overwatch.

În cazul BenQ eSports ZOWIE XL2735, descoperim  si o îmbunătățire a design-ului, prin introducerea unor Shield-uri ajustabile, cu rolul de a ajuta jucătorul să se concentreza 100% la gameplay, dar și a unui nou model de S Switch ce permite trecerea rapidă prin diferitele moduri de vizualizare a imaginii presetate.

Specificații BenQ ZOWIE XL2735

display de 27 inch cu rezoluție QHD / 2560×1440 pixeli și aspect 16:9, panel TN special cu timp de răspuns de 1ms GTG și rată de refresh la 144Hz;
contrast de 1000:1 și dinamic de 12 milioane : 1, luminozitate de 250 cd/ metru pătrat;
conectivitate asigurată de DVI-DL, 2 x HDMI, DisplayPort, jack de 3.5 mm pentru microfon și jack de 3.5 mm pentru căști, 4 x USB;
tehnologiile Black eQualizer, Color Vibrance, Flicker Free + BenQ Dynamic Accuracy ce permite reducerea efectelor de blour și ghosting în jocuri în genul CSGO și Overwatch;
noul model de S Swicth ce permite trecerea rapidă printre modurile presetate de vizualizare a imaginii;
Shield-uri ajustabile spre a te concentra în proporție de 100% pe gameplay;
8.3 kg, suport pentru montare VESA.

image003Tot în cadrul evenimentului, vizitatorii standului ZOWIE by BenQ au avut ocazia să testeze cel mai nou produs din gama gear-urilor, noua placă de sunet externă ZOWIE VITAL.

vital_side_headphone_portSpre deosebire de plăcile de sunet tradiționale, VITAL este un dispozitiv plug and play ce nu necesită drivere. Este o placă de sunet pe USB, cu control touch și amplificare, ce oferă o paletă impresionantă de posibilități, de la modificare sonorului la opțiuni de ajustare bass și treble, precum și dezactivarea/activarea microfonului.
FK Series

Indiferent de mâna dominantă pe care o foloseşti, seria de mouși FK este concepută să ofere maximum de confort.
Au un design low profile, ce permite o prindere în mană de tip claw, oferind un control mai bun şi rapiditate în acţiuni. Produsele acestei serii sunt ambidextre, dotate cu doua butoane pe fiecare parte, un DPI optimizat de 3200 şi doua tipuri de dimensiuni ale mouse-ului.
ZA series

Este o serie concepută să ofere confort atât pentru utilizatorii ce folosesc mâna dreapta, cât şi pentru cei ce folosesc în mod uzual mâna stângă. Produsele dispun de un DPI optimizat de 3200 şi patru butoane, perfecte pentru a oferi confort la utilizarea mouse-ului indiferent de mâna utilizată.
Seria ZA oferă diversitate, fiind disponibilă în trei tipuri de mărimi, mică pentru ZA13, medie pentru ZA12 şi mare pentru ZA11.

 

EC series
Se adresează exclusiv jucătorilor ce folosesc mâna dreaptă, oferind o libertate mult mai mare la mişcarea din încheietură. Cele două modele ale seriei, diferenţiate doar de dimensiune, sunt dotate cu un DPI optimizat de 3200 şi au un design special ce oferă un confort maxim.

CAMADE

CAble MAnagement Device, este un suport pentru fixarea cablului de mouse, astfel încât acesta să nu restricţioneze mişcarea utilizatorului în jocurile mai antrenante, unde precizia este totul. Are o bază antiderapantă, ce îi oferă stabilitate, şi o clamă din cauciuc cu ajustare pe înălţime, ce oferă confort în utilizare.
Fiecare jucător are propriul stil, iar preferințele diferă mai ales în privinţa mouse-ului folosit, de aceea noul line-up ZOWIE oferă aceeaşi tehnologie performantă în diferite forme și dimensiuni, astfel încât fiecare jucător să poată alege modelul ce i se potriveşte, fără a sacrifica performanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.