BenQ GS1. Proiectorul gândit pentru camping şi grădină

Data: 3/09/2016 | Autor: .

BenQ GS1. Proiectorul gândit pentru camping şi grădină

BenQ a anunţat lansarea unui nou model de proiector, BenQ GS1, o nouă soluție de proiecție adresată în principal pasionaților de camping. BenQ GS1 este un proiector DLP LED(Solid-state lighting, SSL) ultra-portabil, de dimensiunea palmei, şi are o greutate de 1kg (0.5Kg fara baterie), relatează GadgetReport.ro

Deși are un design de dimensiuni reduse (13.9cm x 14.6cm), proiectorul BenQ GS1 vine dotat cu o conectică optimă ce include o intrare HDMI și un slot micro SD, cât și doua porturi USB plug and play, perfecte pentru redarea filmelor preferate direct de pe un mediu de stocare extern (stick USB).

1470055390BenQ GS1 oferă inclusiv o conexiune Bluetooth 4.0 , prin intermediul căreia se poate lega o boxă externă, o pereche de căști sau de ce nu un mouse si o tastatură pe bluetooth.

BenQ GS1 este capabil să ofere imagini de 60” (1.52m) de la o distanță de doar 1 metru, atât pe peretele cortului cât și pe cel al rulotei. Vine presetat cu mai multe moduri de proiectare, precum Film, Vivid sau Camping. Acesta din urmă este mai luminos decât modul Film, tocmai pentru a ține cont de lumina din aer liber pe timp de noapte.

Gadgetul include inclusiv o funcție de streaming a conținutului online (filme, muzică sau videoclipuri), dar și posibilitatea de a partaja conținutul multimedia direct de pe telefon. Astfel, veți avea acces la emisiile online ale canalelor TLC, Discovery, Foodie , Red Bull, Challenger Camping-cars, Coleman® EMEA Official Channel, Chausson CampingCars, CamperOnTube, MotorhomeCampervan, Caravantv1000, Snow Peak, Foodtube, Food Revolution, Gordon Ramsay, POPSUGAR Food și How To Cake It.

Gadgetul are o autonomie de până la 3 ore de funcționare şi promite o durată de viaţă de peste 20-30.000 ore.

GS1 vine dotat cu o carcasă din cauciuc care îi oferă un anumit grad de rezistență la căderile accidentale, chiar și de la o înălțime de 60cm. Mai mult, construcția specială a acestei carcase oferă proiectorului și o protecție împotriva lichidelor, standard IPX1 Splash Proof, ce îl ajută să reziste chiar și unui început de ploaie.

BenQ GS1 va fi disponibil începând cu luna septembrie la un preț de 2899lei.

1470053222