BenQ lansează primul proiector Laser BlueCore din lume cu 1-Chip DLP și 8000 lumeni

Data: 13/07/2016 | Autor: .

1456310319BenQ a lansat două noi proiectoare laser din gama profesională Laser BlueCore,  LU9715 şi LU9235, dotate cu o luminozitate de 8.000 şi respectiv 6.000 ANSI lumeni. Noile modele din segmentul videoproiectoarelor profesionale aduc îmbunătăţiri majore, precum imagine de o calitate îmbunătățită prin cele două discuri de culori, suport pentru instalarea imaginilor din orice unghi(portret, lansdcape sau unghiuri de 360°), utilizare intensivă 24 ore din 24, 7 zile din 7, dar şi compatibilitate cu o gamă completă de lentile interschimbabile ce permit proiecții de la distanțe cuprinse intre 1 și 57m.

Pentru a valorifica lumina produsă de un Laser BlueCore, inginerii BenQ au implementat pe noile modele discuri de culori duble capabile să ofere culori RGBY intense, perfect echilibrate. Mai mult, datorită tehnologiei DLP cele două proiectoare pot oferi culori precise ce nu se vor degrada în timp.

Ambele modele Laser BlueCore sunt dotate cu o sursă de lumină garantată să funcţioneze în parametrii normali pentru o perioadă de 20.000 ore, la luminozitate maximă, în timp ce sistemul de răcire avansat asigură o funcţionare silenţioasă şi eficientă. În modul BlueCore Laser Eco Mode, cu o luminozitate de 80%, durata de viață a lămpii ajunge la 40.000ore. Pentru o durabilitate extinsă, sistemul optic şi sursa laser sunt închise ermetic, fiind astfel protejate împotriva depunerilor de praf.

Tehnologia Laser BlueCore (laser 100%) permite un control absolut asupra luminii, oferind un contrast de neegalat(100.000:1) şi o reglare automată a luminozității pentru imaginile întunecate, astfel încât să fie afişat fiecare detaliu, oricât de subtil.

BenQ lansează primul proiector Laser BlueCore din lume cu 1-Chip DLP și 8000 lumeni

Proiectoarele Laser BlueCore  LU9715 și LU9235 pot funcţiona fără întreruperi pe o perioadă îndelungată (24/7), fiind perfecte pentru proiecţii profesionale în muzee, spectacole, expoziţii publice sau chiar în centrele de comandă, unde sunt necesare afișări de mari dimensiuni, inclusiv pe ecrane curbate (concave sau convexe).

Datorită opţiunilor dinamice de instalare, precum rotaţia la 360° şi aplicaţiile de tip portret, LU9715 şi LU9235 pot face proiecții pe tavan, perete, podele sau elemente de semnalizare înclinate, oferind o imagine clară din orice unghi.

Pentru uşurinţă în utilizare, cele două videoproiectoare Laser BlueCore  sunt dotate cu lentile motorizate, focus, lens shift, corecție geometrică avansată şi o serie de lentile opţionale ce oferă diversitate la instalare.

Staging-LOGO_1280LU9715 şi LU923 sunt compatibile cu standardul HDBaseT, ceea ce le permite să primească semnale WUXGA/Full HD necompactate de la distanţe mari (maxim 100 de metri), folosindu-se doar un cablu de reţea CAT5. Pentru aplicatiile de tip professional, LU9715 dispune si de un port IN/OUT 3G-SDI larg utilizat în industria video broadcasting, pentru semnalele necompresate.

Mai mult, datorită software-ul BenQ MDA (Multiple Display Administratation), administratorul poate controla de la distanță proiecțiile multiple, având acces la funcţii precum cea de deschidere/închidere, programare pornire/oprire, task management, etc
Noile proiectoare Laser LU9715 și LU9235 sunt disponibile pentru livrări în România începând cu luna iulie 2016.
Pentru a afla mai multe despre proiectoarele BenQ profesionale, vizitaţi http://www.benq.ro/product/projector/lu9715