,,Beyond X”. Samsung Galaxy S10 va avea o ediție specială 5G

Data: 21/11/2018 | Autor: .

,,Beyond X”. Samsung Galaxy S10 va avea o ediție specială 5GSud-coreenii de la Samsung pregătesc o versiune specială a viitorului flagship Galaxy S10. Telefonul, cu nume de cod ,,Beyond X’’, va avea un ecran uriaș, conectivitate 5G și șase camere foto. Smartphone-ul va debuta odată cu seria S10, în luna februarie a anului viitor, relatează GadgetReport.ro

Samsung va lansa în luna februarie trei versiuni de Galaxy S10, un model standard (SM-G970x), cu ecran de 5,8 inchi, S10 Plus (SM-G973x )cu un display de 6,4 inchi și o versiune specială, prima cu conectivitate 5G, botezată ,,Beyond X’’ (SM-G975x).

Imagini pentru galaxy s10Acesta versiune specială va avea un ecran uriaș, de 6,7 inchi, cea mai mare folosită de Samsung (Note 9 are un display de 6,4 inchi), și numai puțin de șase camera foto – două pentru selfie și patru pe partea din spate.

Spre comparație, varianta standard Galaxy S10 va avea 3 camere, iar S10Plus 5 camere foto&video.

O caracteristică în premieră pentru toate cele trei variante va fi ecranul întins pe toată suprafața telefonului, camerele de selfie și senzorul de amprentă urmând să fie prinse în display.

Potrivit The Wall Street Journal, telefoanele vor fi propulsate de noul procesor Exynos 9820, dotat cu inteligență artificială, și 6-8 GB de RAM.

Tehnologia 5G este capabilă să ofere viteze de 3,77 Gb/s, faţă de maxim 350 Mb/s, cât oferă internetul 4G+. Vom descărca, astfel, un film HD pe telefon în numai 2 secunde.

Imagini pentru galaxy s10Nu este exclus ca noua serie Galaxy S10 să includă și funcția ,,reverse wireless charging”’, o opțiune similară cu cea oferită de Huawei Mate 20 Pro, și să renunțe la scanerul de iris pentru un senzor ultrasonic care va analiza amprenta facială.

Samsung Galaxy S10 va avea un spațiu de stocare  de 64 GB, va rula Android 9.0, cu suita Samsung One UI, și va fi disponibil și în două noi variante de culori, galben și verde.

Dacă primele două modele S10 vor fi disponibile imediat după lansare, în luna martie, telefonul 5G ,,Beyond X”, va ajunge în magazine în trimestrul II, odată cu primele servicii 5G.