Bijuteriile inteligente! Ringly, primul inel de aur conectat la telefon

Bijuteriile inteligente! Ringly, primul inel de aur conectat la telefon

O firma americana a lansat bijuteriile inteligente.  Inelul Ringly, cel mai important produs, este realizat din aur de 18 carate si se conecteaza la telefon si tableta, de unde primeste tot felul de date, de la apeluri, la emailuri si sms-uri.

Inelul se conecteaza la smartphone prin modulul bluetooth ascuns in spatele pietrei preţioase sau semipreţioase, in funcţie de varianta pe care o cumperi.

Mai este o mica piatra pe laterala care vibreaza si emite un semnal luminos atunci cand primesti o alerta de pe telefon.

Este o solutie excelenta pentru a nu rata niciun apel important, asta in conditiile in care cele mai multe femei isi tin telefonul in geanta sau poseta, iar sansele sa nu-l auda sunt foarte mari.

Ringly este rezistent la apa si praf si iti permite sa setezi nivelul de vibratie la intensitati diferite, in asa fel incat sa il simti fara probleme.

Inelul are un acumulator minuscul care trebuie incarcat la 2-3 zile. Gadgetul este disponibil in trei marimi (6, 7 si 8) si patru culori (Stargaze, Wine Bar, Daydream si Into the Woods).

Inelul se conecteaza la iPhone si telefoanele cu Android care au Bluetooth LE si care ruleaza minim iOS 7 sau Android 4.3).

Ringly costa 195-260 de dolari, in functie de model. Mai multe detalii aflati de aici