Bimmer Service este acum online în BMW Group

Data: 18/05/2016 | Autor: .

Bimmer Service este acum online în BMW Group

Vrei servicii de reprezentanţă nemţească,dar preţuri de România? Acum, Bimmer Service este, din nou cu un pas înaintea tuturor, încercând să ofere clienţilor săi experienţa reprezentanţei, fără să le producă disconfortul financiar al acesteia, menţind preţurile în stilul binecunoscut.

Bimmer Service, situat în Bucureşti, Strada Brebenei 20, Sector 5, cod 052415, este primul service BMW independent din România care deţine serviciul Key Reader.

Prin intermediul unui aparat dotat cu un soft special, acesta citește erorile mașinii cu ajutorul cheii de la maşină. Mai mult, service-ul BMW a intrat în posesia softului care îi permite să înregistreze toate intervenţiile făcute în service (reviziile și alte lucrări) direct în sistemul online BMW.

Key Reader este un sistem inovator, rapid şi sigur. Pentru modelele de BMW fabricate dupa anul 2004, informatiile precum numărul de kilometri parcurşi, seria de şasiu sau necesitatea iminentă de service sunt stocate în cheia automobilului. Bimmer Service poate accesa acest set de informații cu ajutorul Key Reader-ului, un aparat, pe care tocmai l-a achiziționat de la BMW – Germania Munchen”, au declarat oficialii Bimmer Service.

CONTACTEAZA Bimmer Service 

12313754_970437486360122_8615450513350685778_n

Serviciul Key Reader elimină lipsa comunicării informaţiilor relevante, iar tu ai la dispoziţie mai mult timp pentru a discuta diverse aspecte despre masina ta, cu personalul Bimmer Service, unicul service independent din Romania, care are acest serviciu.

2015-Best-Quality-for-font-b-BMW-b-font-font-b-Key-b-font-font-bKey Reader citește toate erorile, pe care le are masina, pentru a putea fi rezolvate. In plus, inregistreaza in baza de date oficiala a BMW toate reviziile si lucrarile facute la masina, astfel incat in orice moment sa ai istoricul masinii la zi.

Cel mai nou serviciu pe care Bimmer Service il pune la dispozitia clientilor,este foarte util mai ales daca doresti sa iti cumperi un autoturism BMW mai nou si sa il inlocuiesti pe cel mai vechi sau pur si simplu achizitionezi primul autoturism BMW si vrei sa stii cat de bine a fost intretinuta masina.

Accesul la Sistemul Online BMW oferă consilierilor Bimmer Service posibilitatea de a-ti arata numarul real de km, dar si toate interventiile asupra masinii facute atat in atelierele grupului BMW, cat si in cadrul service-urilor partenere. Vei sti imediat ce cumperi si in ce stare.

Fă-ți PROGRAMARE la Bimmer Service 

Dacă ai mașina în garanție, poți face revizia la Bimmer Service, unde totul este autorizat și înregistrat în baza de date oficială a BMW.

Bimmer Service a primit acces la serverul în care sunt înregistrate datele tuturor mașinilor vândute de dealerii BMW din toată lumea. Reviziile, inspecțiile sau orice altă intervenție asupra unui autoturism BMW sunt stocate în această bază de date.

bimmer-map

Programări în Service:

0720 535 010
0316 301 502
contact@bimmer-service.ro

Str. Brebenei nr 20 cod 052415