,,Birds of Prey’’. Noul film DC Comics debutează azi în cinematografe

Data: 7/02/2020 | Autor: .

,,Birds of Prey’’. Noul film DC Comics debutează azi în cinematografe

Margot Robbie se întoarce ca Harley Quinn în ,,Birds of Prey’’, un nou film cu supereroi bazat pe echipa Birds of Prey din DC Comics. Harley si trio-ul de supereroine luptă să salveze o tânără de acțiunile unui ,,lord al crimelor”. Filmul se lansează în cinematografe astăzi, pe 7 februarie, relatează GadgetReport.ro

Regizat de Cathy Yan și scris de Christina Hodson, Birds of Prey este al optulea film din Universul DC Extins și reprezintă un follow-up al filmului Suicide Squad din 2016.

Birds of Prey începe prin a ne arăta cum Harley Quinn a fost dată la o parte de către maleficul Joker.  Quinn încearcă să fie pe cont propriu, folosindu-se de şiretlicurile dobândite din anii petrecuți alături de Mr. J.

Dincolo de relația dintre cei doi, în Birds of Prey  își  fac apariția și alte câteva personaje, precum Montoya, The Huntress și Black Canary, scenariștii conturând, astfel, viitoarea echipă intitulată ,,Birds of Prey” ce va lupta împotriva răufăcătorilor.

Mary Elizabeth Winstead interpretează rolul Huntress, Jurnee Smollett-Bell pe cel al lui Black Canary, Ella Jay Basco este Cassandra Cain/Batgirl, Ewan McGregor este antagonistul Black Mask, iar Rosie Perez o interpretează pe Renee Montoya.

Filmul abundă în momente de acțiune intensă și situații amuzante, în stilul lui Harley Quinn, iar scenele de luptă sunt spectaculoase.

Birds of Prey

Birds of Prey

Filmul Birds of Prey este distribuit de către Vertical Entertaiment