Black Friday. Cum au incercat comerciantii sa se scuze pentru probleme (GALERIE FOTO)

Data: 23/11/2012 | Autor: .

Milioane de romani au intrat vineri pe site-urile comerciantilor cu gandul ca vor prinde ceva chilipiruri de Black Friday. Bineinteles, asa cum de altfel anticipam, cele mai multe promotii au fost adevarate tepe, produsele scoase la vanzare avand aceleasi preturi “promotionale” cu care vanzatorii au incercat sa ne ademeneasca tot anul.

Au fost si cateva produse mai ieftine decat de obicei, in special in domeniul electrocasnicelor. Vorbim de produse aflate la final de serie, de la frigidere la masini de spalat, aspiratoare etc., de care producatorii si comerciantii incercau oricum sa scape pentru a face loc noilor produse destinate sezonului de shopping de Craciun.

In rest, marii jucatori si-au dezamagit fanii, oferind produse mai scumpe decat site-urile mai putin cunoscute. Au fost, in unele cazuri, diferente de pret de sute de lei intre produsele vandute de marii jucatori si jucatorii mai mici.

La fel ca in ultimii ani, cum de altfel ne-am obisnuit, site-urile nu au mai facut fata numarului mare de utilizatori, comerciantii incercand sa justifice “rusinea” cu mesaje considerate de ei “funny”.

Cel mai original s-a dovedit a fi site-ul Emag.ro, care a realizat o mini-serie cu astfel de mesaje, din care nu a lipsit pisica neagra, mascota creata special pentru aceasta zi.

Potrivit DailyBusiness, Emag si-a intampinat clientii, inca de la primele ore, cu o cafea „neagra” si cu indemnul sa astepte sa se trezeasca toata lumea, iar cei de la Altex au vrut sa para relaxati, chiar daca site-ul a fost blocat, prin mesajul „Revenim in curand. Suntem in depozit, mai aducem marfa”.