Blestemul lui James Bond! Încă un incident la filmările SPECTRE (VIDEO)

Data: 18/02/2015 | Autor: .

james-bond-spectre-2Noul James Bond SPECTRE, ce urmează să fie lansat în toamnă, pare a fi blestemat. Aşa cred cei de la Showbizreport.ro care au relatat despre un nou incident pe platourile de filmare. Al 24-lea film cu James Bond se va lansa pe 23 octombrie in Marea Britanie si pe 6 noiembrie in SUA.

Potrivit jurnaliştilor, un regizor asistent a fost ranit grav marti pe platou, in Austria. Ranile lui Terry Madden sunt “serioase”, fiind vorba despre mai multe fracturi, au declarat surse oficiale.

A fost ultimul din seria de ghinioane cu care s-a confruntat filmul. Cu numai câteva zile înainte, actorul principal, Daniel Craig, a suferit si el un accident pe platoul de filmare, ranindu-se la genunchi.

Din cauza accidentului lui James Bond, filmarile au fost intarziate la noua pelicula intitulata “Spectre”.

Showbizreport.ro relata, recent, si despre faptul că mai mulţi angajaţi ai studiourilor Sony au fost răniţi pe platourile de filmare, din motive unele de-a dreptul stupide, fapt care i-a făcut pe mulţi să creadă că filmul este blestemat. Mai mult chiar, pînă şi scenariul filmului “SPECTRE”, a fost furat de piratii cibernetici, in timpul atacului comis de acestia asupra serverelor studiourilor Sony. Purtatorul de cuvant de la Sony Pictures a infirmat însă această informaţie.

Filmul “SPECTRE” este turnat in studiourile Pinewood din apropiere de Londra, la Roma, in Mexic, Tanger si in Alpii austrieci.

Dacă vă întrebaţi ce înseamnă “Spectre”, aflaţi că este un acronim pentru Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, o organizatie terorista globala fictiva care apare in romanele scrise de Ian Fleming. Organizatia este condusa de genialul terorist Ernst Stavro Blofeld. Aceasta organizatie a aparut prima data in romanul Thunderball (1961) si in filmul Dr. No (1962).

In “SPECTRE”, actorul britanic Daniel Craig, in varsta de 46 de ani, interpretează pentru a patra oara rolul agentului 007, dupa ce a jucat anterior acest rol in filmele “Casino Royale” (2006), “007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008) si “007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012).

În filmul regizat de Sam Mendes, James Bond va avea un adversar tenace in persoana unui personaj malefic, interpretat de actorul austriac Christoph Waltz. Actrita italiana Monica Bellucci si actrita franceza Léa Seydoux interpretează rolurile feminine principale.

Primele 23 de filme “James Bond” realizate pana in prezent au generat incasari de peste 4,1 miliarde de dolari in toata lumea.