Bloomberg: 100 experti lucreaza la ceasul Apple iWatch

Data: 13/02/2013 | Autor: .

iwatch-casePeste 100 de persoane sunt implicate in productia primului ceas produs de Apple, relateaza agentia de presa Bloomberg, care citeaza surse din cadrul companiei.

Potrivit surselor, compania din Cupertino lucreaza in secret la acest produs ce ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, cu ocazia sezonului de shopping de Craciun, scrie BestGadgetReport.com

GadgetReport.ro a scris, zilele trecute, ca Apple testeaza un dispozitiv inteligent in formatul unui ceas de mana, fabricat din sticla curbata in jurul incheieturii.

“Ceasul inteligent” din benzi desenate si filme cu spioni care au precedat era smartphone, purtat de personaje precum Inspector Gadget sau James Bond, este aproape de realitate, noteaza publicatia americana New York Times.

Contactati de NYT, reprezentantii companiei au refuzat sa comenteze informatiile.
Anul trecut, compania americana Corning, care produce sticla rezistenta Gorilla Glass regasita pe multe modele de smartphone-uri si tablete, inclusiv iPhone, a anuntat ca a depasit obstacolele tehnice in calea dezvoltarii sticlei flexibile, care se poate indoi precum o foaie de hartie fara sa se rupa.