Bluboo Uwatch, ofertă incredibilă. Un smartwatch la 100 lei!

Data: 7/12/2015 | Autor: .

Bluboo-Uwatch-gadgetreport.

Portalul de tehnologie Gearbest.com a lansat luni o promoţie exclusivă care ne permite să cumpărăm un ceas inteligent, Bluboo Uwatch, la numai 24,99 dolari, adică 100 de lei. Oferta este valabilă până pe 15 decembrie, timp suficient pentru a-l face cadou de Moş Crăciun!

Pentru cei 100 de lei, Bluboo Uwatch vine cu un look premium şi o configuraţie tehnică optimă. Chinezii s-au specializat, de altfel, în ultima vreme, în gadgeturile de acest tip, astfel că preţurile smartwatch-urilor au scăzut incredibil de mult.

Bluboo Uwatch are un ecran de 1,44 inchi, TFT, 2,5D Arc Touch Screen, prins într-o carcasă din oţel ce aduce cu Apple Watch. Pe laterală avem un buton de comandă, iar ceasul este prins într-o curea din fluoroelastomer, acelasi material din care este realizata si cureaua de Apple Watch.

Ceasul este compatibil atât cu telefoanele pe Android cât şi cu iPhone-urile, la care se conectează prin bluetooth 4.0 şi preia toate datele esenţiale, de la alerturile de emailuri, apeluri, SMS-uri, postari pe retelele sociale etc.

In plus, are functie de pedometru, astfel că îţi evaluează mişcarea şi îţi spune câte calorii ai consumat, alarmă, altimetru, barometru, termometru şi monitor de somn.

Bluboo Uwatch este rezistent la apă şi praf şi are o baterie de 350 mAh, ce ii asigura o autonomie de până la 72 de ore.

Ceasul se incarcă prin USB de la orice sursă, inclusiv de la mufa de USB de pe calculator.

Bluboo Uwatch îl puteţi cumpăra de pe GearBest.com. Mai multe amănunte aflaţi din clipul video de mai jos.