BlueSkyBike. O bicicleta electrica cu un look spectaculos (VIDEO)

Data: 6/10/2012 | Autor: .

Designerul Rchard Heath a dezvoltat prototipul unei biciclete electrice care are mari sanse sa intre in productia de serie. Bicicleta, botezata BlueSkyBike, vine cu un profil din fibra de carbon, foarte usor, si un motor electric care ii asigura o autonomie de 20 de kilometri, la o viteza maxima de 15 kilometri pe ora.

Bateriile functioneaza la fel ca un dinam asa ca, atunci cand dati la pedale, acestea se incarca. Bineinteles, pot fi incarcate si de la priza insa modul “healty” este de preferat daca doriti sa faceti putin sport.

Dincolo de motorizare si autonomie, BlueSkyBike vine cu un sistem ingenios de pliere, astfel ca depozitarea acesteia nu este o mare problema.

La capitolul accesorii, bicicleta include, printre altele, un lacas special pentru smartphone si o mufa USB care permite incarcarea acestuia de la baterie.

Aplicatia dedicata iti prezinta, in timp real, informatii detaliate despre distanta parcursa, viteza, traseul si autonomia bateriei.

Proiectul a fost propus mai multor firme producatoare de biciclete. Ramane de vazut cand vom putea cumpara BlueSkyBike din magazine.