Budweiser Puppy love. Reclama care bate toate recordurile pe youtube (VIDEO)

Data: 5/02/2014 | Autor: .

Budweiser-Puppy-Love-GadgetReport

Reclama Budweiser “Puppy love” a ajuns, in numai patru zile, pe locul 1 in topul celor mai vizionate clipuri de pe YouTube din 2014, cu peste 43 de milioane de vizualizari.

Budweiser Puppy love, prezentata in premiera la Super Bowl 2014, candideaza, cu succes, la unul dintre primele locuri in clasamentul celor mai vizionate reclame de la Super Bowl din toate timpurile.

Reclama, ce promoveaza prietenia drept valoarea cea mai de pret, vine ca o continuare la cea de anul trecut, „Brotherhood”, cu Don Jeanes si armasarul Clydesdale. Anul acesta, li s-a alaturat si un labrador auriu extrem de simpatic.

Clipul spune  povestea de prietenie intre cal si labrador, pe muzica celor de la Passenger – „Let Her Go”

Gala Super Bowl 2014, vizionată de un număr record de 111,5 milioane de telespectatori, a devenit cel mai urmărit program din istoria televiziunii americane, informează hollywoodreporter.com.

Contrar unor estimări anterioare, gala Super Bowl 2014 a depăşit cu 200.000 de telespectatori precedentul record în domeniu, reprezentat de audienţa show-ului din 2012.

Datele finale referitoare la audienţa galei Super Bowl 2014 – care, potrivit unor estimări anterioare ar fi ocupat doar locul al cincilea în topul celor mai urmărite programe din istoria televiziunii americane – atestă însă noul record. Aproximativ 111,5 milioane de telespectatori au deschis televizoarele pentru a urmări finala campionatului de fotbal american, disputată între echipele Seattle Seahawks şi Denver Broncos.

În 2013, gala Super Bowl a avut o audienţă de 108,4 milioane de telespectatori. Audienţa acelei partide, disputată între Baltimore Ravens şi San Francisco 49ers, deşi foarte echilibrată, a avut de suferit din cauza unei pene de electricitate, care a întrerupt meciul timp de 30 de minute.

Finala din 2014, care obţinut rezultate comparabile cu gala de anul trecut, cu 46,4 puncte de rating şi 69% cotă de piaţă, a înregistrat cea mai mare audienţă către sfârşitul primei reprize. Între orele 19.30 şi 20.00, gala Super Bowl 2014 a obţinut 46,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 71%.

Advertiserii, care au vândut calupurile de publicitate de 30 de secunde cu preţul record de 4 milioane de dolari, au avut cel mai mult de profitat în acele ultime minute de dinainte de pauza meciului – când Seattle Seahawks conducea deja cu scorul de 22 la 0. Acest fapt reprezintă o veste foarte bună pentru companiile Volkswagen, Wonderful Pistachios, H&M, Subway, Toyota, Sonos, Coca-Cola, CarMax şi M&Ms, întrucât toate au plătit sume importante pentru ca reclamele lor să fie difuzate la sfârşitul celui de-al doilea sfert al meciului.

Acel calup publicitar a inclus şi trailerurile filmelor „Transformers: Age of Extinction”, produs de Paramount Pictures, şi „The Amazing Spider-Man 2”, produs de Columbia Pictures.