Call of Duty: Warzone, peste 6 milioane de jucători în primele 24 de ore

Data: 12/03/2020 | Autor: .

Call of Duty: Warzone, peste 6 milioane de jucători în primele 24 de ore

Call of Duty: Warzone, cel mai nou mod de gameplay pentru Call of Duty: Modern Warfare, a adunat un record de peste 6 milioane de accesări în primele 24 de ore de la lansarea oficială, relatează GadgetReport.ro

Potrivit Activision, datele indică faptul că producția ar putea ajunge în topul celor mai populare jocuri din lume. Clasamentul este dominat, în prezent, de Fortnite și Apex Legends , care au reușit să atragă, fiecare, peste 10 milioane de jocuri în primele trei zile.

În ritmul în care gamerii accesează Call of Duty: Warzone, nu este exclus ca noul joc să depășească 10 milioane de utilizatori după primele 72 de ore.

Call of Duty: Warzone contine doua moduri epice, Battle Royale si Plunder. Primul este bazat pe reteta clasica battle royale, de aceasta data cu 150 de jucatori pe o harta imensa si cu o serie de noutati care va vor lua prin surprindere. Cel de-al doilea mod este o goana dupa cash. Castiga cine strange mai mult, scapa cine poate.

Call of Duty: Warzone este gratuit, inclusiv pentru cei care nu detin deja Modern Warfare. Progresul si toate obiectele cosmetice deblocate in Warzone vor fi disponibile in jocul complet, cand si daca jucatorii aleg sa-l achizitioneze ulterior.

Cei care detin deja Modern Warfare pot beneficia in Warzone de toate armele, operatorii si obiectele cosmetice deja deblocate (inclusiv cele din Battle Pass). De asemenea, progresul este unificat, astfel incat toata experienta castigata in Warzone va contribui la cresterea in nivel a jucatorului.

Call of Duty: Warzone  este disponibil pentru Playstation 4, Xbox One si PC si beneficiază de cross-play intre toate platformele.

Cei care detin jocul și încă nu l-au descărcat vor observa, la momentukl accesării, ca actualul mod blocat din joc va deveni Warzone in urma unui update.

Cei care nu detin jocul vor fi nevoiti sa obtina clientul Warzone prin intermediul platformei preferate, iar pentru cei ce doresc să îl achiziționeze o pot face de aici.