„Call of Duty” revine cu un nou episod. Call of Duty: Vanguard, cel mai spectaculos joc din 2021?

Data: 25/08/2021 | Autor: .

„Call of Duty” revine cu un nou episod. Call of Duty: Vanguard, cel mai spectaculos joc din 2021?

Activision va lansa un nou titlu Call of Duty până la sfârșitul acestui an, intitulat Call of Duty: Vanguard. Anunțul a fost făcut de Dennis Durkin, directorul financiar al Activision, potrivit IGN.

Potrivit acestuia, Activision are în vedere o „lansare premium puternică în trimestrul 4 din 2021” prin care să atragă fanii CoD către noul joc, deci anunțul său nu lasă prea mult loc de interpretare vizavi de proiect. Dat fiind succesul major înregistrat de Call of Duty: Warzone, unii au pus sub semnul întrebării necesitatea lansării unui nou titlu al francizei atât de curând însă compania pare să dorească să bată fierul cât e cald.

„Call of Duty intră în 2021 cu cea mai mare comunitate de jucători pe care a avut-o vreodată la începutul vreunui an”, a subliniat Durkin, adăugând că urmează o perioadă fantastică în ceea ce privește lansarea de conținut nou CoD pentru fanii seriei.

 

Call of Duty: Vanguard, pe 5 noiembrie?

Potrivit unor surse, data lansării este 5 noiembrie, iar acest lucru pare plauzibil, având în vedere că precedentele titluri au fost lansate în noiembrie. Advanced Warfare a fost lansat pe 4 noiembrie, în timp ce WW2 a fost lansat pe 2 noiembrie.

Call of Duty: Vanguard pare a fi o continuare a WW2, după ce naziștii pierd războiul. Povestea urmărește Gestapo în timp ce încearcă să revendice drepturile naziste.

In Vanguard, jucatorii vor fi martorii inceputurilor Fortelor Speciale, formand Task Force One intr-o campanie narativa care se intinde pe fronturile de Est si Vest din EuropaPacific si Africa de Nord.

In cadrul campaniei, veti juca in rolul a patru personaje diferite care fac parte din Divizia 9 de infanterie australiana si din Batalionul 9 de parasutisti, ambele din armata britanica, precum si unul din Escadrila de Recunoastere din Marina Statelor Unite si unul din Divizia 138 de puscasi a Armatei Rosii.

Aceste personaje vor trebui sa “invinga disperarea si haosul razboiului”, capturate de puterile Axei, fiecare dintre ele “ridicandu-se din transee” pentru a deveni unul dintre operatorii originali.

Personajele principale sunt setate să se bazeze pe oameni din viața reală, cu eroi cu nume precum Lucas, Polina, Wade și Arthur.

Dezvoltat de Sledgehammer Games, Call of Duty 2021, la fel ca Warzone, va fi alimentat de motorul Modern Warfare, care ar trebui să faciliteze integrarea jocurilor.

Potrivit VGC, Sledgehammer are o mulțime de conținut planificat pentru Warzone când trece la setarea WW2, inclusiv „cel mai mare și mai ambițios” din Warzone [map] până în prezent ”, care„ ar trebui să coincidă cu lansarea jocului, mai degrabă decât luni mai târziu ”.

În legatura cu armele, ne asteaptă sistem avansat de Gunsmith si Caliber, medii reactive si la urmatoarea generatie a modului Gunfight 2v2 Gunfight introdus pentru prima data in Modern WarfareChampion Hill. Aici, veti experimenta o lupta rapida, corp la corp, in echipa mica, in care opt echipe se intrec intr-o serie de confruntari fata in fata in care ultima echipa ramasa in picioare castiga.

Cele mai noi articole

Citite cu interes...

Video News