Când va fi lansat sezonul şase din Game of Thrones

Data: 8/01/2016 | Autor: .

Game-of-Thrones-Daenerys-Targaryen-620x350

Noul sezon din Urzeala Tronurilor va fi lansat pe micile ecrane la 24 aprilie. Sezonul şase din Game of Thrones va putea fi văzut în exclusivitate la HBO.

Producătorii Game of Thrones spun că este vorba despre un sezon foarte special pentru acest serial epic având în vedere că va fi prima dată când adaptarea pentru televiziune va devansa ceea ce este publicat în cărțile lui George R.R. Martin pe care se bazează scenariul serialului.

Emilia Clarke alias Daenerys Targaryen, declara recent, cu referire la noul sezon, ca acesta este foarte captivant. “În sezonul următor, cel pe care o să îl filmăm în curând, nu este timp de pierdut. Este doar acțiune! Moment șocant după moment șocant! Scenă eroică după scenă eroică. Și Dany este o parte din toate acestea.”, si-a explicat rolul Emilia Clarke.

Filmările pentru sezonul şase din Game of Thrones s-au realizat în cel mai mare secret, dar s-a aflat totuși că au fost cooptați actorii Max von Sydow și Ian McShane care fac acum parte dintr-o distribuție la care mai participă Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke și Kit Harington.

Intr-un al trailer video, care prezinta productiile HBO din 2016, de la minutul 2.15 îi putem vedea pe Daenerys, Ramsay Bolton, Cersei si Tommen.

„They have no idea what is going to happen”. Sunt cuvintele cu care Bran ne pune şi mai mult pe jar în aşteptarea noului sezon.