Imagine virală! Extraterestrul dintr-un avion rusesc

Data: 14/01/2016 | Autor: .

fotografia cu extraterestrul din avion

O fotografie selfie făcută de o rusoaică într-un avion de pasageri a devenit virală pe internet. În imaginea înregistrată cu telefonul mobil de Olesya Podkorytov apare, în background, silueta unui personaj care pare a fi un extraterestru.

Rusoaica a declarat că, iniţial, nu a observat nimic misterios în imagine, dar când a ridicat-o pe Facebook, mai mulţi prieteni i-au semnalat stafia misterioasă care stătea în spatele său. Silueta pare să aibă un corp de culoare verde închis şi ochi uriaşi, precum extratereştrii din filme.

Femeia a declarat că nu ştie ce anume a determinat-o să-şi facă un selfie, fiindcă nu obişnuieşte să facă acest lucru.

„Am încărcat imaginea pe pagina mea şi atunci m-am trezit cu un val de întrebări şi comentarii. Numai după aceasta am realizat că în imagine este o creatură cu aspect bizar, chiar în spatele meu. Creatura seamănă mult cu un extraterestru precum arată în filme. Iar un jet de lumină trecea prin capul său”, a declarat Olesya Podkorytov.

Rusoaica a declarat, pe de altă parte, că nu a sesizat nimic suspect în timpul zborului, fapt confirmat şi de ceilalţi călători din avion şi membrii echipajului, chestionaţi de presa rusă.

Chiar dacă autoarea fotografiei este un om de afaceri serios, pe internet se comentează că nu este exclus ca imaginea să fie falsă şi că doar un test fotografic detaliat poate demonstra adevărul.

Vedeţi imaginile cu extraterestrul în clipul video de mai jos.