Canon EOS M50 Mark II. Un aparat foto mirrorless mic dar puternic

Data: 25/02/2021 | Autor: .

Canon EOS M50 Mark II este numele succesorului modelului EOS M50, lansat de Canon cu focus pe cei care înregistrează conținut pentru Instagram, YouTube Twitch și TikTok. Pretul este unul foarte bun, de numai 700 de dolari.

Fiind un aparat foto mirrorless mic dar puternic, Canon EOS M50 Mark II simplifică mai mult ca oricând întregul proces, de la înregistrare până la încărcarea conţinutului.

Aparatul poate să filmeze 4K cu orientare peisaj şi verticală, dar şi să transmită live Full HD direct pe YouTube.

EOS M50 Mark II oferă toate intrările şi ieşirile de care are nevoie un creator de conţinut, având o intrare de 3,5 mm pentru microfon, ieşire clean HDMI şi USB.

Canon EOS M50 Mark II, un aparat versatil

 

Versatilitatea este caracteristica principală a acestui aparat foto. Fie că doriţi să realizaţi fotografii de calitate deosebită pentru postările pe Instagram, un videoclip nativ vertical pentru TikTok sau să faceţi o transmisie live pe YouTube, Canon EOS M50 Mark II este ceea ce aveţi nevoie.

EOS M50 Mark II

Datorită ieşirii HDMI fără marcajele de pe ecran, utilizatorii pot crea transmisii live cu aspect profesional.

Cu ajutorul EOS Webcam Utility Software, oferit gratuit, pot face transmisii pe Twitch sau apeluri video cu prietenii şi familia.

Pentru conţinut care să poată fi încărcat cât mai repede după înregistrare, EOS M50 Mark II oferă conectivitate îmbunătăţită către smartphone prin Wi-Fi şi Bluetooth.

Aceasta permite controlarea aparatului foto de pe un dispozitiv mobil şi încărcarea directă şi rapidă a imaginilor şi filmărilor pe canalele de socializare.

Ideal pentru vlogging

EOS M50 Mark II le oferă utilizatorilor ocazia să folosească obiective din gama Canon EF-M şi obiective EF cu adaptor, inclusiv un obiectiv ultra-grandangular, perfect pentru vlogging sau un obiectiv cu profunzime a câmpului mică pentru a obţine selfie-urile potrivite.

Viteza aparatului foto, senzorul APS-C de 24,1 megapixeli, modurile Intelligent Auto şi detectarea ochilor sunt câteva dintre avantajele de care se bucură creatorii de conţinut atunci când înregistrează, având astfel posibilitatea să surprindă momentele de acţiune care vor ieşi în evidenţă pe reţelele de socializare.

EOS M50 Mark II

Canon EOS M50 Mark II oferă un port de 3,5mm pentru microfon cu ajutorul cărora cei care îşi doresc să creeze conţinut pe YouTube pot realiza vlog-uri cu sunet impecabil.

EOS M50 Mark II va fi disponibil începând cu sfârşitul lunii martie 2021, dar precomenzile pot fi plasate începând de astăzi.

Caracteristici principale EOS M50 Mark II:

EOS M50 Mark II

Creaţi şi partajaţi conţinut pe orice platformă folosind conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth

Realizaţi filmări verticale pentru postare direct pe canalele de socializare

Ieşire HDMI fără marcajele de pe ecran pentru transmisie live directă de pe YouTube

Senzor APS-C de 24,1 megapixeli pentru fotografii excepţionale şi filmare Full HD

Ecran tactil rabatabil pentru utilizare versatilă

O intrare de 3,5 mm pentru microfon pentru sunet de calitate profesională

Compatibilitate cu obiectivele Canon pentru perspective şi stiluri variate