Canyon MyDino KW-33. De ce să ii cumperi copilului un smartwatch!

Data: 21/05/2021 | Autor: .

Canyon MyDino KW-33

Canyon MyDino KW-33 este un nou smartwatch destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, având un design și o interfață prietenoase și un joc interactiv preîncărcat – cu dinozaurul Dino. Ceasul urmează să fie lansat, în curând, pe piața românească.

Jocul mobilizează copiii să facă mișcare, aceasta fiind singura modalitate de a obține mere ca recompensă, cu ajutorul cărora dinozaurul Dino poate fi hrănit. Pe lângă acest joc, smartwatch-ul mai are două jocuri de atenție încorporate – „Puzzle” și „Matematică”. Acestea reprezintă o modalitate adecvată de relaxare a copilului după sport.

Pedometrul, monitorizarea ritmului cardiac și alte funcții care se regăsesc, în mod normal, pe un dispozitiv de fitness pentru adulți sunt prezente și la acest dispozitiv.

Canyon MyDino KW-33, notificări live

Smartwatch-ul Canyon MyDino KW-33 afișează notificări din rețelele sociale și mesagerie, vibrează la apelurile primite, afișează vremea și permite controlarea camerei smartphone-ului, precum și a aplicațiilor de muzică. În plus, ceasul trimite mesaje de alertă pentru a reaminti posesorului să meargă la plimbare sau să bea apă.

Pe lângă aceste caracteristici, Canyon MyDino KW-33 dispune și de o aplicație de alarmă care trezește copiii înainte de școală sau de anumite activități desfășurate de aceștia cu regularitate.

Canyon Smart Coach SB-75. O nouă brățară de fitness cu antrenor virtual

Astfel, MyDino KW-33 este un gadget inteligent complet, cu un set întreg de funcții disponibile în orice smartwatch pentru adulți: notificări push, statistici privind activitatea și somnul și controlul smartphone-ului. De asemenea, ceasul are integrate și patru moduri sport: mers pe jos, jogging, drumeții și ciclism.

Canyon MyDino KW-33, un ceas solid

Carcasa ceasului MyDino KW-33 este fabricată din plastic durabil, iar cureaua este din silicon. Dimensiunea dispozitivului este de 41,2 mm x 35,2 mm x 9,3 mm, fiind potrivită pentru încheietura unui copil. Ceasul are un ecran tactil IPS de 1.3” de înaltă calitate, cu rezoluție 240×240.

În ceea ce privește bateria, MyDino KW-33 vine cu o baterie de 155 mAh, care poate menține ceasul pornit până la patru zile, cu utilizare activă și zece zile în modul standby.

Netflix, o nouă interfață pentru aplicația pentru copii

Aplicația Canyon Life permite controlarea smartwatch-ului, stocarea statisticilor de sănătate și activitate fizică, dar și monitorizarea somnului. Aceasta poate fi instalată pe telefoane cu sistem de operare Android 6.0+ și iOS.

MyDino KW-33 este disponibil în trei culori: camuflaj negru, camuflaj albastru și camuflaj verde. Va fi lansat, in aceste zile, pe piata romaneasca, la un pret inca neanuntat.