Ce au fumat cei de la Sony? Cum arată walkman-ul de 1200 de dolari! (VIDEO)

Data: 7/01/2015 | Autor: .

Sony-Walkman-NW-ZX2-gadget

Sony a surprins pe toată lumea la CES Las Vegas când a anunţat reinvierea walkman-ului într-o lume în care smartphone-ul a preluat de multă vreme sarcina player-ului audio. Mai mult, spre stupoarea generală, au anunţat şi preţul nouluiWalkman NW-ZX2 – 1200 de dolari!

Noul Walkman NW-ZX2 Hi-Res este vârful gamei ZX, succesorul modelului Walkman NW-ZX1, lansat în 2013. Cei de la Sony spun că gadgetul redă sunetul la o calitate superioară față de predecesorul său datorită caracteristicilor de design care atrag după sine îmbunătățiri ale experienței audio.

Sony a integrat tehnologia S-Master HX şi foloseşte algoritmii DSEE HX în noul produs pentru a reproduce sunetele originale.

Walkman NW-ZX2 Hi-Res are o autonomie de 60 de ore de redare a melodiilor în formate de înaltă rezoluție (la 192 kHz/24 biți). Sony afirma că gadgetul reda muzica la o calitatea exceptionala chiar si in conditiile unei conexiuni wireless prin Bluetooth la căștile Sony MDR-1ABT.

Sony Walkman NW-ZX2 Hi-Res redă formatele DSD, WAV, AIFF, FLAC, Apple Lossless etc., si are un spatiu de stocare de 128 GB, extensibil, pe care il gestioneaza cu ajutorul sistemului de operare Android – 4.2 Jelly Bean și aplicaţiilor din Google Play.

Sony Walkman NW-ZX2 include un jack audio pentru căşti cu fir, cât şi Bluetooth cu LDAC pentru căşti şi boxe wireless cu suport pentru redare de înaltă fidelitate.

Să vă mai spunem încă o dată preţul? 1200 de dolari. Şi nu vorbim de un gadget cu inserţii de metale preţioase sau cristale Swarovski.

„Sa ceri oamenilor sa plateasca 1200 de dolari pe un player audio care ruleaza o versiune Android veche de 2 ani de zile, asta cu siguranta este o chestie ucigatoare, care chiar si cu 128 GB se va umple rapid cu acele fisiere audio la inalta rezolutie, lucru care nu prea pare ceva sanatos la cap..” – afirma cei de la Gizmodo.