Ce cauta Cosmote in garajul lui Smiley?

Data: 20/07/2011 | Autor: .

Ogilvy a lansat, in premiera pe piata romaneasca de advertising, o campanie de tip “Garage sale”, in care obiectele care au apartinut unei vedete vor fi oferite clientilor unei companii. Campania „Smiley’s Garage Sale”, promoveaza astfel noua platforma de comunicare adresata tuturor utilizatorilor de cartele prepaid Cosmote. 

Conceputa de Ogilvy Romania, platforma de comunicare „Smiley’s Garage Sale” este dezvoltata in jurul unui insight simplu – multi dintre noi si-ar dori sa aiba lucruri care au apartinut unei celebritati.

Pentru tinerii din Romania, Ogilvy a gasit varianta autohtona a marilor case de licitatie care vand obiectele de acest tip la preturi exorbitante. Solutia – „Garage Sale” – este una simpla, rapida si accesibila si le da ocazia iubitorilor de suveniruri celebre sa intre in posesia unor obiecte ce au apartinut unei celebritati autohtone.

In sprijinul acestei idei a venit Smiley si propriul „Garage Sale”, un loc in care o multime de premii – special selectate de catre Smiley pentru fanii sai, lucruri cool, majoritatea unicat si personalizate (premiul cel mare – o canapea creata special, personalizata, cu un design unic – trunk, un fotoliu „beanbag”, un televizor alb-negru, un aparat foto, un telefon vintage, o masca venetiana, un instrument muzical original, etc..) – isi asteapta castigatorii in prima luna de campanie.

„Dat fiind targetul Cartelei Cosmote – unul tanar si dinamic, mereu la curent cu noutatile si inovatiile- principalul obiectiv al noii campanii este acela de a-i atrage si mai mult pe tineri catre produsele prepaid si de a-i implica mai mult. Astfel se justifica atat alegerea facuta in ceea ce priveste vectorul de imagine folosit in campanie – Smiley – un personaj la fel de tanar si cu mare priza la publicul din target, cat si conceptul de „Garage Sale”, un concept actual si interactiv, care ii va tine in priza si ii va implica direct pe tineri, dezvaluindu-si surprizele pe rand”, a declarat Costas Kapetanopoulos – Marketing & Communication Director Cosmote Romania.

httpv://www.youtube.com/watch?v=jUZCDg_I-VY

Pentru a putea intra in posesia obiectului dorit, un utilizator trebuie sa reincarce, in perioada 15 iulie – 14 august cartela prepaid COSMOTE cu minim 5 euro credit lunar si va intra automat intr-un concurs ce ii va oferi sansa de a castiga unul dintre obiectele aflate in garajul vedetei.  Fiecare 1 euro reincarcat reprezinta o sansa de castig. Castigatorii vor fi desemnati pe 17 August.

“A inceput cu trei pasi facuti cu dreptul. Sa il avem pe Smiley ca personaj principal in campanie a fost primul lucru foarte bun. Dupa ce am ales sa mergem pe ideea garajului lui Smiley, am vorbit cu Smiley. A ascultat, a vazut, i-a placut, s-a bagat. Al doilea lucru foarte bun. Apoi am facut campania, am prezentat-o si s-a aprobat. Pe loc. Al treilea lucru foarte bun. Si in final, cred ca a iesit bine-bine”m, a declarat Titus Dumitrescu, Creative Director Ogilvy Romania.

Campania de comunicare COSMOTE „Smiley’s Garage Sale” se desfasoara in perioada iulie –august 2011 pe urmatoarele canale: TV, online (website dedicat si Facebook), radio si print, materiale in-store si OOPS.