Ce se întâmplă după moarte?! Un reportaj video tulburător

Data: 6/06/2018 | Autor: .

Ce se întâmplă după moarte?! Un reportaj video tulburătorVă întrebaţi ce se întâmplă după moarte? American Chemical Society a dat publicităţii un material video care vine să descifreze, în parte, misterele morţii. Potrivit experţilor, după moartea clinică, creierul mai rămâne activ o perioadă. Acesta pare să fie cuprins de un val de activitate finală – fenomen asociat în mod normal cu starea de conştienţă, relatează GadgetReport.ro

Perspectiva morţii este asociată, invariabil, cu senzaţia de frică care, spun cercetătorii citaţi de The Independent , determină oamenii să reacţioneze instinctual.

Este un mod de alertare a minţii şi a corpului că există un pericol, dar este şi un proces chimic care permite organismului să ia măsuri ca să se pună în siguranţă.

Dacă moartea clinică se instalează, organismul intră într-un proces de shut-down cu excepţia creierului care mai rămâne activ o perioadă până să-şi închidă total activitatea.

Oamenii de ştiinţă nu ştiu încă ce se întâmplă după această etapă, atunci când intervine moartea biologică.

Din relatările celor care au reuşit să depăşească moartea clinică, reiese, invariabil asocierea dintre viaţă şi lumină. „Puritate, perfecţiune, somn neîntrerupt de vise”, a declarat un pacient.

„Stăteam în picioare în faţa unui zid uriaş de lumină. Se întindea în sus, în jos, în stânga şi în dreapta oriunde mă uitam. Era ca şi cum stai cu ochii în şase pe un bec fluorescent. Următorul lucru de care îmi amintesc este că m-am trezit la spital”, a povestit o altă persoană.

Vedeţi clipul ,, Ce se întâmplă după moarte ” mai jos.