Cea mai tare inventie din 2011. Aparatul mobil de curatat petele

Data: 9/09/2011 | Autor: .

Marele premiu la competitia de design industrial Electrolux Design Lab 2011 a fost castigat, in acest an, de designerul slovac Adrian Mankovecky. Acesta a prezentat, in cadrul finalei de la Londra, un gadget spectaculos – un aparatul mobil de curatat petele.

Aparatul reprezinta  solutie ideala in special pentru cei care calatoresc des, mai ales in scop de afaceri, si care nu au timp sa apeleze la masina clasica de spalat.

Device-ul, format din doua parti componente, se aseaza pe material, se alege programul de curatare si acesta indeparteaza orice pata folosind ioni negativi si abur. Simplu si rapid.

 

 La a 9-a editie a concursului Electrolux Design Lab, desfasurat, in acest an, sub tema „Mobilitate inteligenta“ au participat 1300 de inventii dintre care au fost selectate numai 8.

 

Celelalte finaliste au fost aspiratorul Robo TAP, plita cu inductie si control inteligent, Onda – cuptorul cu microunde portabil, Ribbon – Funda, Prajitorul de covrigi,  Smoobo Blender si Cuptorul Sous-vide. Prezentarea acestora o puteti urmari aici.