Cei trei muschetari 3D. O ciorba reincalzita?

Data: 10/10/2011 | Autor: .

Impact Pictures va lansa, pe 14 octombrie, pe ecranele din Romania, prin MediaPro Distribution, noua serie The Three Musketeers in varianta 3D.  Un film care, din teaserele video prezentate, se anunta extrem de spectaculos, relateaza Showbizeport.ro. Vor reusi insa efectele speciale sa compenseze story-ul clasic, arhicunoscut?

 Intr-un interviu pentru BBC, actorul principal, Logan Lerman (D’Artagnan) declara, recent, ca nu are nici cea mai mica indoiala ca filmul va fi un mare succes.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mQd3MwT2fAM

“Povestea regizata de Paul WS Anderson urmareste, intr-adevar, parcursul tanarului D’Artagnan, insa pe parcurs va asteapta unele surprize. Veti vedea o actiune pasionanta, plina de adrenalina, un film in care eu si colegii mei am dat tot ce puteam mai bun”, a declarat actorul.

Alaturi de Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) si Porthos (Ray Stevenson), D’Artagnan este prins intr-o lupta nobila pentru dreptate, in sprijinul regelui Louis (Freddie Fox) pe care cardinalulRichelieuvrea cu tot dinadinsul sa il detroneze.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YXmOEk7Lh3k