Celebrul Borat parodiază Apple într-o prezentare pentru The Brothers Grimsby

Data: 9/03/2016 | Autor: .

Sacha Baron Cohen parodiaza AppleActorul american Sacha Baron Cohen, cunoscut mai ales pentru rolul personajului Borat, îşi promovează noul film The Brothers Grimsby într-un mod care aduce cu clasicele deja lansări de produse Apple.

Prezentarea filmului, plină de umor, se inspiră în detaliu din modul în care Steve Jobs îşi lăuda produsele sale iconice, de la iPhone-uri, la iPad-uri şi Mac-uri, relatează GadgetReport.ro

Sacha Baron Cohen parodiază cu mult haz modul original în care Apple îşi lansa gadgeturile, încercând să prezinte filmul The Brothers Grimsby drept un produs revoluţionar, unic, fără precedent.

Inclusiv fonturile folosite pe ecran, Helvetica Neue, sunt identice cu cele utilizate de Apple.

Filmul, regizat de Louis Leterrier ( „Now You See Me: Jaful perfect” și „Clash of the Titans”) îi are în distribuţie pe Mark Strong, Sacha Baron Cohen, Penélope Cruz şi Isla Fisher.

The Brothers Grimsby spune povestea explozivă și amuzantă a unul spion care primește o nouă misiune importantă și este obligat să se alieze cu fratele său, un fotbalist huligan.

“Nobby are tot ce şi-ar dori un om provenit din Grimsby – 9 copii şi o prietenă, pe care-i iubeşte mai mult ca orice pe lume. Din viaţa lui nu lipseşte decât un lucru: fratele său cel mic, Sebastian, de care a fost despărţit încă din copilărie. După ce l-a căutat timp de 28 de ani, Nobby a dat de urma fratelui său la Londra – dar nu are habar că acesta e un asasin în slujba MI6. După o revedere catastrofală, în care Nobby îi distruge fără să vrea cariera lui Sebastian, transformându-i pe cei doi fraţi în ţinte ale Serviciului secret, ei ajung să dejoace o tentativă de distrugere a lumii.Pentru a salva umanitatea şi pe fratele său, Nobby trebuie să pornească într-o misiune ce-l va purta în jurul lumii şi-l va transforma dintr-un prostănac simpatic într-un agent secret sofisticat”, se spune în descrierea filmului.

Vedeţi mai jos trailerul oficial al filmului The Brothers Grimsby.

The Brothers Grimsby este deja pe ecrane, fiind distribuit de InterCom Film Distribution.