CES 2023: Samsung lansează noua gamă Bespoke Home

Data: 5/01/2023 | Autor: .

Înainte de startul oficial al târgului CES 2023, Samsung Electronics a prezentat noutățile gamei personalizabile Bespoke Home. Samsung a inclus o selecție mai largă de tipuri de frigidere Bespoke, printre care Bespoke 4-Door Flex™ cu Family Hub™+ și ecran mai mare, de 32 de inci, dar și cuptoarele Bespoke AI™ cu opțiunea de a găti inteligent cu tehnologia AI Pro Cooking care optimizează și ajută la pregătirea meselor – toate aceste inovații având ca obiectiv să transforme bucătăriile în spații de gătit mai inteligente și mai interactive.

 

Bespoke 4-Door Flex™ cu Family Hub™+ aduce un ecran mai mare și o conectivitate mai bună

Noul frigider Bespoke 4-Door Flex™ cu Family Hub™+ integrează specificațiile marca Family Hub™, într-un design personalizat cu patru uși și îmbină un hub de comunicare și divertisment cu un ecran impresionant de mare.

 

Caracteristicile Family Hub™+ de pe frigiderul Bespoke 4-Door Flex™ sunt prezentate pe ecranul său FHD de 32 de inci, fără ramă, care este de aproape două ori mai mare decât cel al modelelor anterioare. În plus, noul ecran mai mare, permite utilizatorilor să experimenteze în mod convenabil serviciile SmartThings, precum și să monitorizeze și să controleze electrocasnicele compatibile.

 

Samsung TV Plus oferă acum peste 190 de canale gratuite, în timp ce integrarea Google Photos transformă platforma într-o ramă foto digitală, care facilitează partajarea și afișarea fotografiilor. Datorită spațiului mai mare al ecranului și a noii funcții picture-in-picture (PIP) de la Samsung TV Plus, utilizatorii pot urmări emisiunile TV preferate în timp ce verifică și monitorizează starea altor aparate de bucătărie, toate acestea în timpul în care gătesc.

 

Bespoke 4-Door Flex™ cu Family Hub™+ urmează să fie lansat în America de Nord și Coreea în prima jumătate a anului 2023. În plus, o actualizare software pentru Family Hub va fi lansată în 2023 pe toate piețele unde frigiderele Family Hub™ sunt comercializate. Printre acestea se numără Coreea, SUA, Asia de Est și de Vest, America Latină și Europa.

 

Gama Bespoke se extinde cu modele populare de combine frigorifice și frigidere side-by-side – pentru a oferi și mai multe opțiuni personalizabile în bucătărie

 

În conformitate cu estetica designului Bespoke, frigiderul Bespoke Side-by-Side are un design plat, minimalist, cu un panou frontal personalizabil, din sticlă sau oțel inoxidabil. Utilizatorii au opțiunea de a alege dintr-o gamă largă de culori și finisaje ale ușilor, pentru a-și armoniza frigiderul cu decorul casei. Designul elegant al frigiderului este completat de opțiunea Auto Open Door, ce oferă un mâner încastrat pentru un design simplificat și o deschidere ușoară printr-o simplă atingere.

 

La interior, frigiderul Bespoke Side-by-Side dispune de cele mai noi tehnologii de depozitare și răcire a alimentelor. Compartimentul Beverage Center™ oferă acces ușor la dozatorul de apă și la cana de apă, pentru apă rece sau aromată natural în orice moment. De asemenea, opțiunea Dual Auto Ice Maker este întotdeauna gata să răcească băuturile utilizatorilor atât prin cuburi de gheață, cât și prin fulgi de gheață (Ice Bites™).

La fel ca frigiderul Bespoke Side-by-Side, combina frigorifică Bespoke-Top Mounted (cu congelator deasupra) este disponibilă în culori elegante, care se integrează perfect în bucătăria modernă. La interior, Optimal Fresh Zone+ de la Samsung și Filtrul Active Fresh păstrează alimentele proaspete pentru mult timp, eliminând în același timp 99,99% din bacterii. Utilizatorii ambelor modele pot beneficia, de asemenea, de economii suplimentare de energie cu ajutorul modului AI Energy de la SmartThings Energy. Când este activ, modul AI Energy va optimiza viteza compresorului și frecvența ciclului de dezghețare, pe baza modului de utilizare și a împrejurimilor utilizatorilor, ajutându-i pe aceștia să economisească bani și să își reducă amprenta de carbon.

 

Frigiderul Bespoke Side-by-Side va fi disponibil în SUA în primul trimestru al anului 2023, în timp ce combina frigorifică Bespoke-Top Mounted va fi disponibilă pentru prima dată în Thailanda în martie 2023 și va fi lansată ulterior la nivel global. 

Pregătiți mese sănătoase ca un maestru bucătar cu ajutorul cuptorului Bespoke cu tehnologie AI™

Cuptorul Bespoke AI™ transformă prepararea meselor într-un proces simplu și plăcut, îmbinând designul modern cu tehnologii inovatoare de gătit, pentru a prepara mese delicioase, care să răspundă preferințelor utilizatorilor.

 

Funcția AI Pro Cooking™  optimizează setările de gătit în timp ce monitorizează procesul de gătire. AI Pro Cooking™ recunoaște anumite ingrediente din preparate și optimizează setările în concordanță cu modul de gătit, temperatura și timpul recomandat. În plus, funcția monitorizează permanent procesul de gătire și se asigură că preparatele sunt gătite suficient și că previne arderea. Folosind o cameră internă și inteligența artificială funcția Sense Inside a cuptorului – primul algoritm AI de recunoaștere a alimentelor și de detectare a preparatelor în curs de ardere, care primește o certificare de către UL Solutions – poate recomanda setările de gătit prin recunoașterea a 80 de feluri de mâncare și ingrediente diferite.

 

Indiferent dacă utilizatorii testează o rețetă sănătoasă sau caută să își îmbunătățească rețetele de zi cu zi, cuptorul Bespoke AI™ face gătitul mai convenabil. Integrarea cu SmartThings Cooking și Samsung Health permite cuptorului să analizeze statisticile de antrenament și obiectivele regimului alimentar ale utilizatorilor, pentru a recomanda un plan de mese pe baza ingredientelor pe care le au acasă.

Opțiunea Push To Open Door completează design-ul modern al cuptorului Bespoke AI™ și înlocuiește un mâner tradițional pentru un aspect mai simplu și discret. Cu cinci opțiuni de design elegante și moderne, cuptorul Bespoke AI™ este disponibil în Europa și se va lansa în America de Nord în al treilea trimestru al anului 2023.